Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról aki havonta jár ingyenes HIV tesztre, ahelyett hogy védekezne rendesen?
Volt hogy én is sűrűn mentem
Attól hogy húzol gumit, nem vagy 100%osan védett.
Eheted a prep et attól még más
1miló finomságot elkaphatsz.
Én biztos nem fekszek le gumi nélkül senkivel, Tőllem Két pofára eheti a preppet.
Szerintem itt van egy túl nagy logikai ugrás.
Érdemes megkülönböztetni azokat, akik védekeznek és havonta teszteltetnek azoktól, akik orrba szájba kúrnak és tesztelnek.
Egyébként, az már felemeli őket a legtöbb kalandozótól, hogy ők legalább tudatosan ellenőrzik az állapotukat, így ha neadj isten megesne a baj nem fertőznének szét mégtöbb embert. Nem úgy, mint azok, akik orrba szájba mindenkivel csinálják ÉS még nem is tesztelnek.
Szóval szerintem ez, bár mindenképpen egy érdekes szituáció, de legalább a tesztelés a rutinja része.
Fél évente más, de havonta is más.. HIV testnél.
Azért óvszer, ha nem szakad HIV-re csak 100% nem?
"butaság, akkor inkább prep"
Barátom, a prep annyit ér, mint tornádóban az esernyő... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!