Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy müködik a Magnumban az ismerkedés ?
Akinek van tapasztalata az írja le nekem köszi
Aki részletesen szeretné le írni az nyugodtan le írhatja prívatban is
Lehet,hogy hülye vagyok és prűd, de a 4-es válasz sok mindent megmagyaráz.És egyáltalán nem bánom,hogy sem ott, sem más ilyen műintézménybe nem tettem be a lábam,és nem is fogom.
Főleg úgy, hogy konkrétan ismerek valakit,aki ott kapta meg életre szóló "ajándékát "...
"Életre szóló ajándékot" Bárhol elkaphatsz. Ismerkedős oldalon, utcán-, bárban megismert személytől, stb.
Személy szerint évek óta járok oda, igaz, csak ritkán, mert közel 300 km-re lakom. Sose kaptam el semmit, igaz, dugásba én csakis gumival megyek bele. Van, aki orálba is, és én ezt is teljes mértékben tiszteletben tartom.
Én mikor először lementem, érdeklődtem a pultnál a dolgokról. A személyzet rendkívül segítőkész, szívélyes, és megfelelő tájékoztatást ad. Adnak egy szekrénykulcsot, egy törülközőt, egy óvszert, és ha kérsz, egy papucsot is. Öltöző, vetkőzés (szégyenlősök esetleg rövidnadrágot vesznek fel-láttam ilyet is), aztán terepszemle. Én végigmentem, megnéztem mi-merre, milyen lehetőségek vannak. Gőz, jacuzzi, kabinok, szaunák, stb.
Én személy szerint nagyon szeretek szaunázni, ott mindig eltöltök minimum 4-5 kört.
Ismerkedés: Vagy megállsz/leülsz/lefekszel valahol, és ha arra jár valaki, aki tetszik neked, annak jelzel. Lehet egy mosoly bólintással, egy lágy simítás a testén. Ha a szimpátia kölcsönös, akkor megbeszélitek ki mit szeretne, és hol. Vagy bemehetsz a gőzbe. Ott félhomályos és sötét részek vannak. Van sötét szoba is, ott inkább csak tapogatózás alapján lehet tájékozódni, legalábbis amíg a szemed hozzá nem szokik valamelyest.
Nekem csupán kétszer volt negatív élményem. Elsőnél a hapsinak közeledési szándékára már vagy háromszor mondtam nemet, a következőnél szóltam a pultosnak. Többé nem volt vele gond, a személyzet ilyenkor rögtön intézkedik. A másiknál a papára már a másodiknál erélyesebben szóltam rá, és az elég volt.
A helyet folyamatosan takarítják, a kabinokban és egyéb helyeken lévő fekvőhelyek műbőrrel vannak bevonva. Ezek takarítása akció után a használókra van bízva, és ezt mindenki jól felfogott érdekből meg is teszi. Ehez mindenhol biztosítva vannak spriccelős fertőtlenítők és papír kéztörlők.
A jacuzziban, szaunákban, sókamrában, és a pihenőhelyen egyértelmű okokból tilos a szex (a gőz itt nem tartozik a szaunák kategóriába), és erre a legtöbb ember ügyel is. A kivételeknek bátran lehet szólni, de ha nem hallgatnak, jelezni kell a személyzetnek, Ők ekkor is nyomban intézkednek.
Én mindig jó élménnyel jöttem el onnan. Tiszteletben tartom azok véleményét, akik kevésbé nyitottak az ilyen helyekre, viszont aki sosem volt ott, az szerintem ne mondjon véleményt. Nem a "működési elvről", hanem a belső viszonyokról.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha további kérdésed lenne, tedd fel bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!