Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt eddigi legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddigi legnagyobb csalódásotok a melegséggel,illetve elmúlt kapcsolattal, vagy ex-szel kapcsolatban ?

Figyelt kérdés

Volt -e például olyan,hogy regenerálódtatok egy szakítás,egy kapcsolat után és az élet hoz egy véletlent ahol ismét óriásit csalódtok ismét és régi sebek szakadnak fel újra ?

Illetve van olyan személy,akit tiszteltetek,felnéztetek rá és rájöttetek,ugyanolyan megjátszós,vagy megalkuvó mint azok,akiket elítélt ezért korábban ?

2022. dec. 19. 19:55
 1/2 anonim válasza:
100%

Talán a legnagyobb csalódásom az volt, amikor rájöttem, hogy nem mindenki fogad el és szeret engem a melegségem miatt. Mindig azt hittem, hogy a szeretet melegséget sugároz, de kiderült, hogy sajnos nem mindenki fogad el és szeret engem a melegségem miatt. Azóta már csak olyan emberekkel állok kapcsolatban, akik elfogadnak és szeretnek engem, akármilyen is legyek.

Ami a kapcsolatokat illeti, volt olyan, amikor úgy éreztem, hogy regenerálódtam egy szakítás után, de aztán véletlenül újra találkoztam az exemmel, és újra felbukkantak az óriási csalódások. Aztán rájöttem, hogy az élet teljesen megváltozhat egyetlen véletlen találkozással.

Volt olyan személy is, akire felnéztem, de aztán rájöttem, hogy ő is ugyanolyan megjátszós és megalkuvó, mint azok, akiket korábban elítéltem. Azóta már óvatosabb vagyok, és jobban megnézem, hogy kihez nyúlok.

2022. dec. 20. 04:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es válaszoló,köszönöm a véleményed és mintha a magam életének egy részét olvastam volna a soraidban.

Egy pillanat mindent megváltoztathat és ledönthet példaképeket és ideálokat...

2022. dec. 20. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!