Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác akit vonz az egyszínű fekete zokni?
Figyelt kérdés
Számomra nagyon izgató egy fekete zokniba bújtatott férfi láb, ami egyben a fétisem is. Nem a térdzoknikra gondolok, hanem ami alig ér feljebb a bokától és nem frottír anyagú.
Pl: [link]
De az ilyenek sem rosszak: ;) [link]
2022. dec. 19. 14:56
1/5 anonim válasza:
tök érdekes, mert engem a fekete taszít, ugyanakkor a fehér meg lázba hoz
2/5 A kérdező kommentje:
Engem a fehér sem taszít, csak nem tud lázba hozni. :) Egy izmos, szőrös lábszár, formás fekete zokniba bújtatott lábfejjel kész gyönyör. :)
2022. dec. 19. 20:35
3/5 anonim válasza:
Engem nagyon izgat ki sem tudom fejezni,hogy akkor mit érzek amit meglátok egy szép, gyönyörű izmos picit szőrös férfi lábat de nekem a boka zoknik tetszenek ,hogyha azt viselik ,a szeretnéd irkálhatnank privátban ,mert senkivel sem tudom ezt a vágyamat kiélni ,vagy beszélni,ha szeretnél beszélgetni,én itt vagyok
4/5 Senior Séf válasza:
Élek-halok az egyszínű fekete zoknikért. Ember má' nem is kell bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!