Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mitől van, hogy a hetero fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van, hogy a hetero fiúk verekednek a melegek viszont nem? Nekem ez a tapasztalatom az ismeretségi körömből.

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
A melegek máshogyan "verekednek".
2022. dec. 16. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Önértékeleési problémákkal küzdők verekednek, mindegy a szexuális irányultság.
2022. dec. 16. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kulturális szint felett nincs verekedés.
2022. dec. 16. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A melegek is verekednek néha ahogy a nők is. Nem szexuális beállítottság kérdése sem az agresszió sem a konfliktuskezelésnek eme "módja".
2022. dec. 16. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy néha face to face egy pofánverés is korrektebb és tisztább lenne, mint a melegek többségére jellemző mosolygó,álszent aljasság amit egymás ellen elkövetnek !
2022. dec. 17. 03:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5: Szerintem ők mást vernek. Amúgy barátnők és hetero fiúk között is megy az aljasság/denunciálás.
2022. dec. 17. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok vele,de mivel meleg vagyok,nők és heterok nem érdekelnek.És sosem okozott annyi bánatot,bajt és anyagi gondot életemben,mint két mosolygós meleg srác....

Mondjuk úgy, hogy enyhén szólva is fenntartásaim vannak már az ilyen emberekkel.

5-ös voltam.

2022. dec. 17. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú, sajnálom. Nekem talán egy hetero pasi okozta/próbálta okozni a legtöbb gondot. Ilyen az, amikor előbb hiszünk rissz-rossz tanítványoknak, mint egy kollégának.
2022. dec. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!