Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit vártok egy kapcsolattól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vártok egy kapcsolattól?

Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz szól, akik komolyat keresnek. Szóval mi a legfontosabb, mit kerestek? Olyat aki kiszámíthatatlan és izgalmas, aki mellett nem unalmas az élet, vagy olyat aki megbízható, akire mindig lehet számítani? Vagy valami mást szeretnétek?
2022. dec. 2. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Csak a szerelem a mérvadó semmi más.. Nem is értem a kérdést.. szerintem nem így kell párt keresni...
2022. dec. 2. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megbízhatóság és az érzelem, ez a kettő a fontos !

Olyan ember legyen,akivel el tudom képzelni a jövőmet és már a jelenben is oda vagyok érte :)

2022. dec. 2. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Akivel kijövünk egymással. A szerelem mindig elmúlik és a kapcsolatnak akkor is ki kell tartania.
2022. dec. 2. 15:38
 4/8 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Egy kiszámíthatatlan és izgalmas pasi nagyon érdekes tud lenni egy darabig, de hosszútávon jobb, ha megbízható és mindig lehet rá számítani.

Bár az én fogalmaim szerint a kettő nem féltelen zárja ki egymást. Lehet valaki izgalmas és kiszámíthatatlan úgy is, hogy a másik tudja, hogy szükség esetén mellette áll.

28/F

2022. dec. 2. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha választani kell, nyilván a megbízhatóság. Hosszú távon tök lényegtelen, hogy izgalmas, ha nem tudok rá számítani, nem lesz az életem része, így meg nem kapcsolat.
2022. dec. 2. 16:31
 6/8 steven95 ***** válasza:
100%

Aki nélkülem is egész ember, de minden pillanatban önként választ magának. A személyiségemet kedvelje, ne a szexuális fantáziálgatásba szerelmesedjen bele. A kapcsolat fogalmáról való azonos gondolkodásunk a közös minimum. Törekedjünk arra, hogy csak a jót hozzuk ki egymásból, ez a fő mutatója. Látni kell hol a határ, mely döntések érintik a másikat, és nem kihagyni belőle.

Egyébként úgy érzem hogy én magam is folyton változok és új filozofikus gondolatok érnek meg, mit gondolok az egészről, milyen alapvető szabályok tartanának mederben egy kapcsolatot. Ja, és mindezt úgy hogy még egy se volt :D

2022. dec. 2. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megbízható, akire tudok számítani, akivel kölcsönösen támogatjuk egymást, emellett vannak közös és önálló céljaink. Fontos, hogy egymás mellett álljunk és ugyanakkor legyünk vidámak és meg tudjuk nevettetni is egymást.
2022. dec. 24. 18:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Végre valaki a humort is kedveli és igényli,mint pl a 7-es !

Ritka tulajdonság...

2022. dec. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!