Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedettek vagytok a farkatokkal "esztétikailag"?
Egyenes-görbe, vékony-vastag, stb...
Milyen a tiétek és milyet preferáltok?
Közepes, átlagos, nem nagy, metélt vagyok. Én pontosan így szeretem és mások is szerették. :-) Illetve azóta szeretem, hogy metélt lettem.
34/F
Kinézetre, működés terén elégedett vagyok, de 1-2 centivel lehetne nagyobb és arányában akkor vastagabb is (14 cm). Alapvetően nem volt rá panasz soha.
Bi pasi vagyok, férfi partnerrel inkább passzív. Igényem kb. 17-20 /4-5 cm. Lehetőleg nem legyen metélt, de fitymaszűkülete sem. Makkja nem legyen kisebb, mint a farok, ám hatalmas gombafeje sem.
De érdekes, hogy mindenki csak a fő kérdésre válaszolt, a partner adottságit nem írták le.
Elégedett vagyok, a hosszúság, vastagság szempontjából arányos és a bőr is szép rajta. Eddig minden partnerem dícsérte, nem egy többszöri alkalmat is akart. Volt egy érettebb férfi, aki szopott, de miután elmentem a szájában, azután is alig akart lecuppanni rólam. :)
18 f
Az enyém kicsit jobbra görbül, kb. 16 cm-es. Szeretném, ha metélt lenne.
A 24-est irigylem kicsit, valszeg nem voltam jó helyen, jó időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!