Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlják fel a segítségüket, ha pontosan tudják, hogy nem fognak segíteni? Ennyire nem képesek elfogadni magukról, hogy önzők?
El kellett volna valamit intéznem valahol, de nem volt rá időm, ezért ráírtam ott lakó idegenekre planetromeon. Mindegyiküknek pontosan elmondtam, hogy az egész nem tart tovább 10 percnél gyaloglással együtt se. Azt mondták erre, hogy rendben. Majd mikor a konkrét feladatot elmondtam mindegyik visszautasította. A feladatban semmi kínos vagy illegális nem volt.
Miért csinálják ezt?
És ne jöjjetek azzal, hogy miért segítene valaki egy vadidegennek. Már akkor is vadidegen voltam, mikor azt mondták, hogy rendben, hajlandók elmenni otthonról 10 percre.
Nem várom. Azt várom, hogy ne hazudja azt, hogy fog segíteni, ha nem fog.
Akkor szépen írd le, hogy mi lett volna az az egyáltalán nem illegális, 10 perc sétás feladat.
Merthogy nem kisbevásárlás a piacon az is biztos.
De csak hogy tisztázzuk, az egész stílusod lekezelő, még itt is mindenkivel.
Nem írom le, mert tudom, hogy találtok valami kifogást.
Inkább ti mondjatok legalább egy olyan példát, ami miatt jogosan szidhatnám őket. Kíváncsi vagyok, hogy tudtok-e ilyet, vagy bármit is mondok, elmondjátok rá, hogy milyen kockázatos.
Akkor így, hogy, az istenbe alkossunk objektív véleményt?
Mert eddig csak annyit tudunk, hogy nem segítettek neked valamiben, vadidegen emberek egy teljesen másik városból, úgy, hogy annyi bennetek a közös, hogy melegek vagytok és ezért elvárnál bármiféle felebaráti segítséget, de hogy mi lett volna az a szívesség, azt nem mondod el, mert mi gonosz válaszolók rosszat látnánk bele, de természetesen nem illegális, ohhh dehogy...
Nehogy már nekünk kelljen neked feladat ötleteket adni, mikor te jöttél ide és kérded a véleményünket, egy olyan dologban, amiből kihagyod a legfontosabb részt.
Ha annyira rosszat nézel ki belőlünk, hogy a dolgot nem mondod el, akkor miért is érdekel téged a mi véleményünk?
Ez eddig hiszti, amit leművelsz.
#14-15-16
Épp ezért kérem, hogy mondjatok valamit, amit hajlandóak lettek volna teljesíteni. Mert egyelőre csak azt ismételgetitek, hogy a kérésemmel volt a baj, de ahogy látom ti se tudtok elképzelni olyan kérést, ami megfelelt volna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!