Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözőben, zuhanyzóban hátulról láttál herezacskót?
Figyelt kérdés
here, herezacskó2022. nov. 28. 11:20
11/18 anonim válasza:
Szegény exem, neki ilyen volt
Lógott neki nagyon, feszes alsó különben fájt neki.
13/18 anonim válasza:
Aki alapvetően vékony alkat és nagy pénisze van, annak könnyen látszik hátulról a herezacskója és az azon még bőven túllógó pénisze is. Nem mindenkinek van ilyen, de igen azért láttam már jó párszor ilyesmit. Én vékony, magas sportos alkat vagyok és nekem is látszik hátulról. Nem mondanám túl ritkának
14/18 anonim válasza:
Igen, a zacskó legtöbbünknek szerintem simán látszódik hátulról.
Eleinte ezt nem is tudtam, csak mikor először láttam meg ilyet koleszban, akkor jöttem rá, hogy ez így ennyire látszódik.
Ugye próbált mindenki diszkrétebben zuhanyozni, befelé fordulva, csak közben a zacskó meg teljesen látszódott akkor is.
Pénisz ritkábban.
15/18 anonim válasza:
Ahhoz már nagy pénisz kell, hogy hátulról jól látszódjon a herezacskón kívül.
16/18 anonim válasza:
mivel vékony alkatú vagyok eléggé látszik , le se kell hajolnom .
17/18 anonim válasza:
Szerintem minden fiúnak látszódnak hátulról a heréi.
Művészi filmeknél nem látszódik hátulról semmi, de szerintem ragtapasszal felragasztják olyankor, hogy hátulról diszkrétebb legyen a látvány.
Az már úgy nagyon intim, ha látszódnak a golyói.
18/18 anonim válasza:
Melyik zacsi tetszik jobban a tömör vagy a lógó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!