Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizen- és huszonéves korosztályból miért csak a sportos/izmos vagy átlagosan vékony pasiknak áll a világ?
Figyelt kérdés
Millió helyzetben.
Élőben, Grindrn, Romeon vagy akár a neten történeteket olvasva vagy bárhol az ember ezt tapasztalja.
Súlyfelesleg (kisebb is, hát még..) kizár mindent.
Vagy d*gják egymást, viszlát, ez van.
Mindenki hú de jól néz ki vagy átlagosan sportos, vékony, stb...
Aki nem ilyen MÉG BELEKÉPZELNI SEM TUDJA MAGÁT!
2022. nov. 20. 22:03
11/14 anonim válasza:
Én 21 vagyok 177cm 94kilo es meg sosem volt problemam par keresessel a sulyom miatt:)
12/14 anonim válasza:
Kifejezetten sportos, izmos voltam amikor összejöttem az amúgy izmos, de nagyobb és zömökebb testalkatú barátommal. A kapcsolatunk alatt felszedett még jó pár kilót, lett egy közepes méretű pocakja meg hasonlók, de kicsit sem zavar, előtte is voltak nagyobb darab, súlyfelesleggel rendelkező barátaim. Mostanában én is kezdek inkább a testesebb kategóriába tartozni :D szóval szerintem ez nagyon egyéni preferencia, nem pedig testalkat függő
13/14 anonim válasza:
Ha nem szereted a testedet, és vonzóbb akarsz lenni, akkor kezdj el edzeni, és változtass az étrendeden. 6 hónap alatt már nagyon látványos átalakulásokat lehet elérni. Ha ezzel megvagy, akkor már te is bele fogsz tartozni ebbe a sportos/izmos elitbe.
14/14 anonim válasza:
Azért a sportos/izmos és sovány férfiaknak áll a világ a tizen- és huszonéves korosztályból, mert súlyfelesleggel rendelkezőket alig találni ebből a korosztályból. Nekem legalábbis sose jött össze súlyfelesleges, kövér tizen- és huszonévessel bármi is (főleg szex), ugyanis alig találok itt vidéken olyan férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!