Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki,hogy meleg valaki?
Kilencedik esek vagyunk, új osztálytársak 16 mínusz egy évesek. Szoktunk csak így poénból meleg megjegyzéseket, mozdulatokat tenni egymásnak amiken jókat nevetünk. De annyira túlzásba viszi néha, hogy talán meleg. Most már érdekelne, hogy az-e, hogyan tudhatnám meg?
(Egyáltalán nem vagyok homofób nyugi nem fogom b@sztatni vele, ha esetleg kiderül.)
Egy meleg embernek könnyebben mondaná el?
Nem akarom bevallani neki, mert félek, hogy ő nem az és akkor szoptam. De ha olyan jeleket mutatok, amit ő igaznak gondol, akkor talán bevallja, de ha nem az akkor én is foghatom a viccre.
(Nem akarok belemászni az életébe, csak tetszik, és nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki, előbb ki kéne deríteni)
Beszélgessetek a témáról általánosságban. Így kiderülhet valami a hozzáállásáról.
A bátrabb pedig comingoutolhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!