Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinál ilyet egy srác?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet egy srác? Miért jó ez neki?

Figyelt kérdés
Egy fiú kontaktját úgy kaphattam meg hogy ha előtte szexelek az idősebb pasival aki megadta. De állítólag erről tudott a srác is, sőt ő is támogatta ezt. Erről miután voltam az idősebb pasival és találkoztunk megkérdeztem a fiatalabbat is. Ő azt mondta, hogy valóban így volt és azért kérte, mert így izgatta, hogy miatta mást is megtesz valaki. Szerintetek ez normális? Állítólag nem én vagyok az első fiú aki érte szexel mással.
2022. nov. 10. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális, de Te sem vagy az, hogy ilyenbe belementél…
2022. nov. 10. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
zsák a foltját
2022. nov. 10. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Én is volt, hogy szexeltem mással azért, hogy lehessek valakivel. Hármasozni akart. Abba kereset harmadikat. A másik be se jött, de mivel az első igen és nagyon így belementem. Szerintem nem gáz ha valaki megteszi. A maga döntése hogy vállalja vagy sem.
2022. nov. 10. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is van ebben valami izgató, hogy valaki értem bármit megtegyen.
2022. nov. 10. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is izgató ha a másik ilyet is megtesz értem.
2022. nov. 10. 14:33
 6/10 steven95 ***** válasza:
100%
Az hogy saját döntésből belementél ebbe a dologba és kiévlezet a szituációból fakadó érdekes izgalmakat, az okés. Hogy ennek a normálisságát firtatod úgy, hogy a rajtad kívüli szereplőkre vonatkoztatod csak, az nem...
2022. nov. 10. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Ebben a történetben te vagy a leghülyébb, hogy ezt végigcsináltad.
2022. nov. 10. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Így van. De neked van szexpajtid kedves 7. kommentelő? Gondolom nincs akkor végülis én jobban állok :) Igaz én vagyok a leg....
2022. nov. 10. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Van szexpajtim és ráadásul nem is kell leszopnom a békát, hogy megkapjam a királyfit...
2022. nov. 10. 20:24
 10/10 anonim ***** válasza:
84%

Van olyan fiú, akiért én is bevállalnék plusz dolgokat.

37f

2022. nov. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!