Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van itthon annyi leharco...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itthon annyi leharcolt, sokkal többnek kinéző 30-as pasas?

Figyelt kérdés
Én egyre inkább azt veszem észre, hogy 30 év felett kezdi nagyon sok pasas elhanyagolni magát. Melegek között is, hogy az elképesztő. Nem feltétlenül a macis, szőrös testre gondolok, mert attól még lehet igényes valaki a megjelenésére. Itt arra gondolok, hogy nagyon sokan nem adnak magukra, ráncosodnak, a fogazatuk ocsmány, nem fürdenek mindennap. Ez egyébként még azokra is úgy igaz, akik jobb anyagi helyzetben vannak.
2022. nov. 9. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező nem fogadta el, hogy a harmincas krosztályt tapissa, és megpróbál huszonévesnek kinézni. Elvárja korabeliektől, hogy ők is próbálják ezt követni. De sajnos nagyon sok minden hozzájárul ahhoz, hogy valaki hogy néz ki:

- munka

- alvás mennyisége (úgy éves átlagban)

- bőrápolás, kezelések mennyisége

- szellemi jóllét

- táplálkozás.

2022. nov. 10. 07:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Pl.:

- sok stresszhatás éri őket

- túl sok alkoholt isznak

- dohányoznak

- tartósan túl keveset alszanak

- kevés antioxidánst (viteminok) tartalmaz a táplálkozásuk

2022. nov. 10. 08:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Attól mert valaki 30-as még nem kell elhanyagolnia magát. Én viszont azt látom, hogy vannak páran akik tehetnének ellene, de mégis elhanyagolják magukat. Kvázi öregnek tartják magukat ilyen fiatalon. Nem állítottam hogy mindenki ilyen 30 felett. Látom jó páran magukra vették, amit írtam, különben nem lenne ekkora felháborodás.
2022. nov. 10. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom magányos vagy ennek ellenére, hogy micsoda külsővel és ahogy olvasom különleges belsővel is rendelkezel. Tévedek?
2022. nov. 10. 10:45
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

"Nem lehet általánosítani és nem is szabad !"

Azért te is jól lehúztál egy bizonyos csoportot, pedig náluk sem általános, amiket leírtál.

2022. nov. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!