Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek,ha egy igazàn jóképű és szép testű 22 éves srác nyaktól lefelé totàl gyantàzott illetve szőrtelenített?
Imádom a teljes testen szőrtelenített férfiakat. Nagyon ritka. Én is tetőtől talpig full szőrtelenítem magam. Én még a fejem is borotválom és teljesen formára szedem a szemöldököm!
41 passzív meleg srác
Nekem nagyon bejön. Illetve csak a szőrtelen(ített) fiatal(os) srácok jönnek be :)
Én is szőrtelenítek mindent magamon. :)
Kérdező te milyen testalkatú vagy?
Ez tipikusan ízlésbeli kérdés. (A válaszok is megoszlanak.) Márpedig az ízléssel teljesen fölösleges, mert értelmetlen vitázni. Max. azt tudja az ember leírni, hogy neki éppen mi ehhez a viszonyulása. Na de ez meg -amíg nem kerülsz vele kapcsolatba- nem tök mindegy? :)
(Nagy nehezen megálltam, hogy az én viszonyulásom leírjam. :D )
Jóképű, szép testű, ez szubjektív, látni kéne.
Általában aki jóképűnek mondta magát eddig, mind nagyon fura volt, és nem értettem, mi bennük a jókép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!