Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » (meleg kérdés) A szomszéd,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(meleg kérdés) A szomszéd, akiről nem tudtuk, hogy szereti a fiúkat is, felajánlotta magát nekünk szeretőnek. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Egy pár vagyunk hosszú évek óta. A szembeszomszédunk tegnap egy ajánlattal jött, hogy mi lenne ha mi meg ő néha összejárnánk, ÚGY. Mi nyitottak is lennénk, mert szeretünk mindent kipróbálni, de a pasinak van felesége. Én nem szeretném ezt a dolgot, mert a felesége egy tündéri asszony, nem érezném fairnek. Meg ha kiderülne költözhetnénk is el kb. Ti mit tennétek? Szóljak a feleségnek? Mert nagyon azon vagyok.
2022. nov. 6. 08:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%

Én tuti nem szólnék a feleségnek erről. A férjét meg ignorálnám a továbbiakban. Nem lenne más mint előtte, a szomszédom.

Hogy utána mit, meg hogyan csinál, az az ő dolga. Tiszta, és nyugodt szívvel tudnék aludni éjszaka😊

2022. nov. 6. 08:38
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
A szomszéd helyett inkább én csatlakoznék be! :)
2022. nov. 6. 09:17
 3/15 honbandi ***** válasza:
91%
Èn megkèrdeznèm a a szomszèdot tud-e neje a dologról. Vagy csak tudta nelkül lesz veletek? Köztetek marad belemennèk!! Üdv Bandi
2022. nov. 6. 09:17
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is az ignoráció a megfelelő. A férjnek magmondjátok hogy nem érdekel titeket ez (még ha ez nem is igaz), aztán ignoráljátok a dolgot. Az hogy a faszi kivel csalja meg a feleségét nem tartozik rátok, föleg hogy bizonyíték sincsen, szóval a végén még ti jönnétek ki rosszul abból ha elmondanátok a feleségének.

Én nem mennék bele semmilyen szinten sem ebbe az egészbe, de ez csak az én véleményem.

2022. nov. 6. 09:19
 5/15 A kérdező kommentje:
A feleségnek fogalma sincs, megkérdeztem rögtön. Köszönöm a válaszokat!
2022. nov. 6. 09:35
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Run.
2022. nov. 6. 09:36
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Engem bármennyi is izgat a hármas, így biztos nem mennék bele, a szomszéd pasasnak pedig mondanám, hogy az ajánlatot meg se hallottam.
2022. nov. 6. 10:05
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
Elfogadnám az ajánlatot, bár én egy hedonista, morált nem ismerő ember vagyok.
2022. nov. 6. 10:37
 9/15 steven95 ***** válasza:
95%
Nem feltétlenül kell ignorálni, minimum egy köszi, de ha egyedülálló lennél más lenne a szitu, így nem, felejtsük el .. :) Más életébe meg nem kell beavatkozni mert csak rosszul jöhetsz ki. Nem szóltok, Ő nem szól, és majd lesz valami, de az titeket már nem érint miután helyesen kimaradtok belőle...
2022. nov. 6. 11:39
 10/15 anonim ***** válasza:
6%
Nem te fogadtál örök hűséget a feleségének, nem a te lelkiismereted dolga. Jöhet a hármas!
2022. nov. 6. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!