Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kis farokkal lehetek aktív?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis farokkal lehetek aktív?

Figyelt kérdés
Inkább passzív szoktam lenni, de az utóbbi időben nagyon vágyom rá, hogy én is megdugjak másokat, csak sajnos nekem 14 centis a farkam. Nem tudom hogy ezzel hogy lehet kielégíteni másokat?

2022. okt. 29. 07:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Ne elméleti szinten okoskodj! Mikor is szexeltél utoljára? 4 éve?

2022. okt. 29. 13:12
 12/24 steven95 ***** válasza:
91%
Mi köze ehhez mikor szexeltem utoljára? Mert ha esetleg még szűz lennék... DE ne merd már azt sugallni, hogy egy passzívnak ez a dolga. Abszurd.
2022. okt. 29. 13:21
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem írtam és nem is sugalltam, hogy ez lenne a dolgunk. De passzívként tudom, hogy milyen az, amikor az aktív kanos mint az állat, dugni akar és sokszor keményen, nem veszem el a kedvét azzal, hogy tíz percig kényeskedem, hogy ne így, ne úgy, ez fáj stb.

Amúgy meg azt "merek" ide írni, amit akarok. Ha nem tetszik, jelents!

2022. okt. 29. 13:34
 14/24 steven95 ***** válasza:
93%

"nem veszem el a kedvét azzal, hogy tíz percig kényeskedem" - ... Szíved joga. Én meg nem akarok magam mellé olyat, aki így látja.

Ha olyat írsz, amivel szerintem másoknak rossz képet mutatsz a dolgokról, szólni fogok érte. Ha nem tetszik, akkor kérj meg, hogy jelentselek.

2022. okt. 29. 13:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ha passzív lennék, nem is örülnék egy túl nagy faroknak, tuti fájna. De egy 14 centissel még lehet hogy jó is lenne.
2022. okt. 29. 14:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont jó a méret :)
2022. okt. 29. 18:50
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
"tudom, hogy milyen az, amikor az aktív kanos mint az állat, dugni akar és sokszor keményen, nem veszem el a kedvét azzal, hogy tíz percig kényeskedem, hogy ne így, ne úgy, ez fáj stb." Akkor hülye vagy, mert semmibe nézed magad, és annak akarsz megfelelni aki szarnak se néz. Ha nem hajlandó törődni velem az aktív, mert "kényeskedek" akkor verje az egérlyukba..
2022. okt. 29. 19:28
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem veszem magam semmibe. Ha előre felkészülök, akkor mindkettőnknek jobb lesz a szex.

2022. okt. 29. 21:06
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
De, semmibe veszed magad, mert neked alap hogy a partnered NEM törődik veled, csak magával.
2022. okt. 29. 21:21
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

Én azt szeretem, amikor az aktív szabadjára engedi a nyers, gátlásoktól mentes szexualitását és keményen megdug. Ha a legnagyobb gerjedelem közepette óvatoskodnia kellene, az tönkretenné az egészet.

Mindketten azt szeretnénk, hogy jó legyen a szex; az aktív adja hozzá a férfi-állatot, én pedig az előre felkészített fenekemet. Nem kell ezt túlgondolni, csak élvezni.

2022. okt. 29. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!