Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farokkal lehetek aktív?
Ne elméleti szinten okoskodj! Mikor is szexeltél utoljára? 4 éve?
Nem írtam és nem is sugalltam, hogy ez lenne a dolgunk. De passzívként tudom, hogy milyen az, amikor az aktív kanos mint az állat, dugni akar és sokszor keményen, nem veszem el a kedvét azzal, hogy tíz percig kényeskedem, hogy ne így, ne úgy, ez fáj stb.
Amúgy meg azt "merek" ide írni, amit akarok. Ha nem tetszik, jelents!
"nem veszem el a kedvét azzal, hogy tíz percig kényeskedem" - ... Szíved joga. Én meg nem akarok magam mellé olyat, aki így látja.
Ha olyat írsz, amivel szerintem másoknak rossz képet mutatsz a dolgokról, szólni fogok érte. Ha nem tetszik, akkor kérj meg, hogy jelentselek.
Nem veszem magam semmibe. Ha előre felkészülök, akkor mindkettőnknek jobb lesz a szex.
Én azt szeretem, amikor az aktív szabadjára engedi a nyers, gátlásoktól mentes szexualitását és keményen megdug. Ha a legnagyobb gerjedelem közepette óvatoskodnia kellene, az tönkretenné az egészet.
Mindketten azt szeretnénk, hogy jó legyen a szex; az aktív adja hozzá a férfi-állatot, én pedig az előre felkészített fenekemet. Nem kell ezt túlgondolni, csak élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!