Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasziv srácok ti èrtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasziv srácok ti èrtetek már el prosztata orgazmust anál szex közben ? Ha igen akkor milyen èrzès ?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

En uni vagyok de amikor lovaglok az osztálytarsamon rendszeresen en mindig szanaszet spricceltem kb 5-6 perc utan allandoan.

Nem tudom h a prosztatatol van e.

Utanna mar nem kivanom tovabb.

Igy mindig kiverem neki utanna.

2022. okt. 29. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Innen ismertem meg a srácot. Balázsnak hívták. Első szex volt életemben. A srác farka olyan 16-17cm volt. Szemből dugott és egyszer csak egy óriási orgazmus kíséretében elkezdtem spriccelni. Nagyon brutális volt. Akkor én elsírtam magamat az élvezettől. Éppen gyorsan és tövig dugott. Talán ez volt a kulcs. A farkamhoz hozzá se értem. Azóta se éltem át ilyet sajnos csak közel hasonlót.
2022. okt. 30. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én általában így megyek el rásegítés nélkül. Nehéz leírni az érzést, belülről mélyről jön teljesen beleremegek. Egymás után több orgazmus is lehet.
2022. okt. 30. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó én mindig így megyek el és nincs rasegitve lovaglos és fel áll minél közelebb járok az elelvezeshez annál jobb utolsónak elelvezes után is bírtam meg és jó volt nagyon ,de mikor már elsulok annál nincs is jobb minél gyorsabban ütemesenbben dug mert annak jobb
2022. okt. 30. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

3as. Ritka hogy tobbszor egymas utan el tudsz igy elvezni...

Szerencses vagyok nekem is megy egymas utan... 3. Utan mar ajulas határ... Leg jobb ferfi elvezet...

2022. dec. 13. 02:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nagyon vágyok rá. Akár fizetnék is érte
2022. dec. 22. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki itt spriccelésről, meg elsülésről beszél, annak még nem volt prosztata orgazmusa, csak fantáziál. Egyáltalán nem jár ejakulációval (valamennyi váladék jöhet, de nem annyi mint egy pénisz orgazmusnál), de még erekció sem kell hozzá. Sokkal intenzívebb, teljes testre kiható érzés. Én teljes testemmel belefeszülök és általában egy kevés vizelet szokott jönni.

Pózok közül nekem ami legjobban bevált, vagy állva az egyik lábamat feltéve pl a mosdó szélére, vagy egymás mögött térdelve dugnak meg. Így pont a prosztatámat nyomkodja a farkával. Vagy lehet háton fekve is, ha felfele görbül neki, vagy kellően tapasztalt hogy tudja mit kell célba vennie.

2023. szept. 23. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak dildoval volt. Farkam sem volt merev közben, de jött belőle az anyag. Nagyon jó volt
2023. szept. 24. 09:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7es

Pontosan.

2023. szept. 27. 02:38
 10/10 anonim válasza:
Igen nagyon jó érzés
jún. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!