Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasziv srácok ti èrtetek már el prosztata orgazmust anál szex közben ? Ha igen akkor milyen èrzès ?
En uni vagyok de amikor lovaglok az osztálytarsamon rendszeresen en mindig szanaszet spricceltem kb 5-6 perc utan allandoan.
Nem tudom h a prosztatatol van e.
Utanna mar nem kivanom tovabb.
Igy mindig kiverem neki utanna.
3as. Ritka hogy tobbszor egymas utan el tudsz igy elvezni...
Szerencses vagyok nekem is megy egymas utan... 3. Utan mar ajulas határ... Leg jobb ferfi elvezet...
Aki itt spriccelésről, meg elsülésről beszél, annak még nem volt prosztata orgazmusa, csak fantáziál. Egyáltalán nem jár ejakulációval (valamennyi váladék jöhet, de nem annyi mint egy pénisz orgazmusnál), de még erekció sem kell hozzá. Sokkal intenzívebb, teljes testre kiható érzés. Én teljes testemmel belefeszülök és általában egy kevés vizelet szokott jönni.
Pózok közül nekem ami legjobban bevált, vagy állva az egyik lábamat feltéve pl a mosdó szélére, vagy egymás mögött térdelve dugnak meg. Így pont a prosztatámat nyomkodja a farkával. Vagy lehet háton fekve is, ha felfele görbül neki, vagy kellően tapasztalt hogy tudja mit kell célba vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!