Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban tudom a legmélyebbre dugni a péniszem anál szexben?
Figyelt kérdés
A barátom mindig azt mondja hogy tegyem bentebb de nem tudom mert már akkor teljesen bent van.2022. okt. 25. 09:16
1/8 anonim válasza:
Üljön rád. Szerintem a lovagló pózban megy a legmélyebbre.
2/8 anonim válasza:
Lovagló, vagy misszionrból felhúzod-feltolod a lábaitamelkasához és úgy döngeted. Dildózd meg ha nem elég neki. Vagy húzzál fel egy farok hosszabbító olyan mint egy coton csak hosszabb szélesebb lesz tőle a farkad.
3/8 anonim válasza:
Szóval kicsi a farkad a passzív igényeihez, ebből később gond lesz.
4/8 anonim válasza:
Ő spárgában a falnál áll az egyik lábán, a másikkal támaszkodik, közben pucsít ahogy csak bír. Így oldalról tökéletesen hozzáférsz, hogy mélyen farkald.
6/8 anonim válasza:
3as!miből gondolod??
Az én pasim is szokta mondani ,hogy még mélyebbre toljam holott tövig benne van a nem kis farkam!
7/8 anonim válasza:
Neki kicsi az, amit Te tudsz nyújtani. És ez nem azt jelenti, hogy Te vagy kis méretű, hanem azt, hogy Ő nagy igényű.
Megkérdezném Tőle, az eddigi pasijai között hova tenne engem a rangsorban, és akinek nagyobb volt, mennyivel? Ha nagy a különbség, akkor tudnod kell, hogy bizony másra vágyik szexben. Ha kicsi, akkor a vágyai nagyobbak.
8/8 anonim válasza:
Aliexpressen vannak jó farokhosszabítók. Nem bantás. Az en pasim is szokott velem ilyet használni punciba, popsiba is. Amúgy ha oldalt fekszik te meg a lábaiközt térdelsz es úgy dugog az a leg mélyebb. 25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!