Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyszerűen nem tudok uralkodni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janosvertes32 kérdése:

Egyszerűen nem tudok uralkodni a nemi hormonjaimon de az önkielégítés az már nagyon kevés most mit csináljak evvel,ezzel!?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok de nem tudtam kiélni magamból ezt a beteg sérült meleg érdeklődést

2022. okt. 21. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Hát előszőr fogadd el magad
2022. okt. 21. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

"beteg sérült meleg érdeklődés"

Ez valami provokatív kérdés akar lenni?

2022. okt. 21. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
A nemi hormonjain senki nem tud uralkodni te idióta. A vágyra gondolhattál.
2022. okt. 21. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Jancsi, fogadd el önmagad! Szívesen.
2022. okt. 21. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Aki meleg, az nem beteg, és nem sérült. Talán itt kellene kezdeni az egészet, és ahogy mások tanácsolták: fogadd el, hogy te is ilyen vagy, a szexuális orientációd az, hogy homoszexuális vagy.
2022. okt. 22. 00:33
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

"beteg sérült meleg érdeklődés"

Anyádat.

2022. okt. 22. 02:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves János!

Verd ki még egyszer. Ha nem működik, irány a Magnum Szauna!;D

2022. okt. 22. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne verd ki egy ideig, utána jobb lesz.
2022. okt. 23. 16:45
 9/9 acteur válasza:
91%

Hát én saját tapasztalatomat tudom megosztani (és örülök, hogy megoszthatom, hátha Valakinek segít).

Én diákkorom óta a fiúkhoz vonzódom, de nem tudtam vna elképzelni magam, hogy egy férfival sétáljak az úton kézenfogva, vagy hogy együtt éljek egy férfival, mivel akkor úgy érezném magam hogy nő vagyok a férfi mellett, de én nem vagyok nő, én férfi vagyok.

Hosszú lenne itt leirnom az élettörténetem, de a lényeg, hogy évek alatt megfejtettem magam motivációját a férfiak irányába: nekem elváltak a szüleim, és nem kaptam meg az apai szeretetet. Hozzáteszem Édesanyámtól minden szeretetet megkaptam, amiért hálás vagyok. De be kellett vallanom, hogy nem véletlenül van apa meg anya. Az embernek mindkettő szülőre (normál működéshez) szükség van. Sem az apai, sem az anyai szeretet nem pótolja más.

Sajnos ezzel együtt kell élnem, mert ha meglátok egy srácot akaratlanul is megnézem.

De volt már nőkkel közös kapcsolatom és megerősített magamban hogy nem vagyok meleg és hogy akarok saját családod. És nagyon hálás vagyok Istennek a megvilágosodásnak.

Ráadásul kutattam párszor a neten a témának és nagyon megerősített egy doku videó, amelyben amerikai kutatások kimutatták, hogy sok melegnek a hátterébe valamely családi ok áll.

A muszturbálással kapcsolatban:

Na ez most "kiveri" a biztosítékot sokaknál :D :D

Nekem évek teltek mire rájöttem, hogy az önkielêgítés káros a lelkemre. Ezt most úgy se értené meg sok ember, el se kezdem mondani.

De egyet nagyon ajánlok kipróbálni:

1 hétig ne verd ki!

Próbáld ki, milyen úgy élni 1 hétig. Elmondom nagyon szar lesz, de belül a lelkednél meg fog változni valami. Erősebb ember leszel.

De ezt majd úgyis később érted meg.

Kívanom hogy eljuss eddig, mert kapni fogsz egy új éltet (máshogy látod majd a világot, nem fognak annyira befolyásolni a felszínes dolgok, emberi kapcsolataidra jobban fogsz figyelni, jobban fogsz dolgozni és érzed belül hogy stabil vagy).

Minden Jót!

Remélem valakihez eljut az üzenetem. :)

2022. nov. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!