Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a jó ismerkedő oldalak?
A Tindert szokták legtöbben mondani, és nekem is a Tinder platformja tetszett a legjobban, azonban vigyázz, ha valakit elutasítasz, és ezért bedurcizik és unmatchel és mellé még jelent is mert miért ne, a Tinder felülvizsgálat nélkül lefog tiltani, és soha sem fogod tudni használni többet az alkalmazást.
Ez történt velem is, egy emberrel matcheltem, az első ember akit feldobott és jobbra húztam már match is volt, majd miután írta, hogy bizonytalan hetero, és ez nem-e baj, én pedig mondtam, hogy de, rá egy percre eltűnt a profilja, azt hittem törölte magát de nem, unmatchelt, és jelentett, mivel csak vele voltam párban, és mindezt kb 1 óra Tinderezés alatt.
Itt ment el végleg a kedvem az ismerkedéstől, elegem van a sok kamusból, kívancsi heteróból, meg a szia szex üzenetet spammelőkből...:)
Én Rómeón ismertem meg a páromat. Szerintem teljesen használható és könnyen kezelhető.
Igaz, nagyon hosszú időbe telt, mire összejött.
Bár a legtöbb alkalmazás nem technikailag alkalmatlan az ismerkedésre, hanem mert kb. 80-90%-os átfedéssel mindenhol ugyan azok az álmodozó, kamus srácok vannak.
28/F
Ahogy az 1-es írja.
farokverők, kamusok,lehúzósok, magukkal tisztában nem levők és persze a kíváncsi heterók,családapák,férjek, nagypapák.
Tízből kilenc ezek közé tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!