Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre! Pár nap múlva, este 8-től jöhetnek a nők és travik, transzik is a Magnumba! Ti is örültök?
Erre vártam! Imádom a travikat, most már mehet a buli! Nőknek is!
Ti is örültök?
Sziasztok!
Lehet rossz helyre írok, és ha megbántanék valakit a kérdésemmel akkor elnézését kérek előre is.
Ti tudtok olyan helyet ahol kifejezetten transzikkal lehet ismerkedni?
Ha elterjed a híre, sokkal több heteró és nő fog odajárni. Ugyanazt kapják, mint egy swinger klubban, csak jóval olcsóbban: szex kultúrált körülmények között, tisztálkodási lehetőség és egyebek (szauna, jakuzzi, pihenő). Ha növekszik a bevétel, biztos lehetsz benne, hogy rendszeressé fogják tenni. A végén mi melegek leszünk nemkívánatosak ott.
18#. Bárcsak úgy lenne, hogy sok nő jönne! Látszik, hogy te nem jársz ilyen helyekre, mozik, szaunák.
Hidd el, sexmoziba, saunába sokan csak kényszerből járnak, mivel nem kellenek a nőknek. Ezek különböző okok, pl. a fickó elhízott, nem áll már úgy a farka...stb. Önbizalomhiány..stb. A nőknek is vannak ám elvárásaik, csak kigyúrt, gazdag pasit akarnak, ami elvárásoknak kevés férfi felel meg nekik.
Pl. Egy szexmoziban, ahol melegek vannak, és betéved egy házaspár....hát ne tudd meg milyen érdeklődés van a nő felé, az állítólagos melegektől.
Nos én nem csak állítólagos meleg vagyok, hanem valódi, teljesen meleg férfi. Járok szaunákba és ha valami biztos nem hiányzik ott nekem/nekünk, azok a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!