Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk lennétek nők akár csak egy rövid ideig is?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 15:11
1/17 A kérdező kommentje:
Én pl lennék sok minden könnyebb lenne
2022. okt. 14. 15:12
2/17 anonim válasza:
Mire gondolsz ? Mi lenne könnyebb ?
5/17 anonim válasza:
Soha, egy percre sem. A legjobb dolog az életben, hogy férfinak (és melegnek) születtem.
6/17 anonim válasza:
Én nem bánom, hogy férfi vagyok, de egy dolog miatt kipróbálnám egy rövid időre. Megnézném milyen kvázi "büntetlenül" felszedni férfiakat, rájuk nyomulni, bepróbálkozni náluk. A szex része már nem izgatna, csak az addig vezető út.
7/17 anonim válasza:
Én ha lány tudnék lenni pár órára, akkor mastizni kipróbálnnék kíváncsi vagyok milyen lehet több orgazmus egyszerre. Lehet le is feküdnék valakivel. De amúgy nem szeretnék nő lenni mivel szinte mindenben hátrányban vannak, sajnos férfiaknak van kialakítva ez a világ. Igaz már sokat fejlődtünk, de még mindig nagy hátrányban vannak a nők. Például nem tudom elképzelni azt, hogy sokan félnek kimenni maguk este mert veszélyes nőként egyedül kint lenni éjjel.
8/17 anonim válasza:
Igen, kíváncsi vagyok milyen lennék, ha nőnek születtem volna, akkor is kívánnám-e, hogy használják a popsim….
9/17 Perverzsrac94 válasza:
Kipróbálnám egy rövid időre, igen.
De akkor mindent, smink, ruhák, hetero pasik felszedése.
28/F
10/17 anonim válasza:
Csak kisovodás korom óta vágyok rá. De ilyen csak a mesékben létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!