Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év alatti fiatal biszexuális/meleg srácok! Nektek ez a 4 test bejön? Melyik az, amelyik nagyon nem jön be? Ha egyik sem, azt is írjátok.
2022. okt. 14. 13:57
11/19 anonim válasza:
A 4es nagyon nem,de a 2től beindultam rendesen!
13/19 A kérdező kommentje:
Eddig úgy tűnik a 3. jön be a legtöbb embernek, a 2. is sokaknak bejön, az 1. és a 4. alig.
2022. okt. 14. 22:04
16/19 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy ez a sorrend:
I. 3.
II 1.
III. 4.
IV. 2.
2022. okt. 16. 12:58
17/19 anonim válasza:
Csak a 3. tetszik, de nagyon: [link] De ha nem lenne ennyire szálkás, akkor is tetszene.
18/19 -remete- válasza:
2 es. :) a többi nekem túl lányos.
19/19 anonim válasza:
az 1es egyáltalán nem, a 2es és 3as jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!