Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nevezitek a farkatokat? Én az enyémet ezredes nek hivom😂😂
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 08:42
2/23 anonim válasza:
Majd ha lesz barátnőd, és elveszíted végre a szüzességed, majd nem gondolkodsz ilyen gyerekes dolgokon!
3/23 anonim válasza:
Nem nevezem sehogy. Az egyik testrészem és nem egy önálló entitás.
4/23 anonim válasza:
Homoszexuális kategória. Akkor nyilván nem barátnőre vágyik.
5/23 anonim válasza:
"4
Bölcsebb lett volna nem okoskodni!
Mikor sűrün használatos a homok kategóriában a "csajok" megnevezés!
Valami ellenvetés?
Szerintem se!
6/23 anonim válasza:
Valószínűleg pont te vagy az aki nem olvassa az alkategóriát. Mellesleg mi közöd van hozzá hogy minek nevezi? Mi jogon szólod le?
8/23 anonim válasza:
Ember, sehol nincs 08:04 idő. Mellesleg te hisztizel azon hogy valaki el meri nevezni. És? Nyomd el magad a francba.
9/23 anonim válasza:
Nem szoktam belemenni ilyen értelmetlen vitákba de most kivételt teszek.
Idejössz osztani az észt egy amúgy könnyed hangulatú, vicces kérdéshez, és amikor rámutatnak hogy rossz kategoriában vagy plusz még le is szólod az embert, még te vagy felháborodva. Lehet hogy mi b*zik vagyunk szerinted de akkor szerintem te meg szimplán egy karót nyelt, okoskodó f*sz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!