Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz, hogy pénzért hagytam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy pénzért hagytam ezt? Más nem csinált ilyet?

Figyelt kérdés
Anno egyetem alatt egy pasihoz jártam aki csak kiverte a farkam vagy nézte ahogy verem és verte magának. Ezért adott egy kis összeget mindig. Mikor ezt elmeséltem egy szexhavernak tök kiakadt, hogy ez milyen gáz. Tényleg? Ti sose voltatok így? Nekem egy haver ajánlotta akivel dugtam és még vagy 3 srácról tudok aki járt. Azt érzem ebben semmi gáz nem volt.
2022. okt. 9. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Normális ember tiniként sem lesz hímqrva.
2022. okt. 9. 19:11
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Pénzért nyújtottál szexuális szolgáltatást, prostituált vagy. Hogy gáz-e? Értékrend kérdése. Fiatalként azt mondtam volna, hogy az. De annyi mindent megéltem már, hogy nem ítélkezem. Ártani nem ártottál senkinek, sőt mindkét fél jól járt, ettől nem lett rosszabb hely a világ.
2022. okt. 9. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a pasit ajánlhatnád nekem is..
2022. okt. 9. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
A társadalmi normáknak nem felel meg az hogy a szexualitásod árusítod, ezért sokan zsigerből elítélik, mert ez a szokás, ez ivodótt be generációkon keresztül és mert persze ők személyesen ilyenben kizárt hogy részt vennének. Valójában egy teljesen korrekt dolog, win-win szituáció jó esetben. Én pl. párszor voltam hasonló helyzetben és jól éreztem magam és még anyagilag is jól jártam. Senkinek semmi köze hozzá és szerintem indokolatlan ítélkezni.
2022. okt. 9. 23:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ítélem el akkor,ha egyébként nem egy prűdnek látszó,vagy zárkózott szerepet játszó ember csinálja.

Azt nem szeretem,hogy akik magukat nagy erkölcsös életűnek mondják,vallják,azokról lehet megtudni,hogy kik is valójában.

Volt olyan,aki egyetemistaként igencsak benne volt főleg idős pasikkal pénzért ebben-abban...

De ismerek olyat,akit a világ linkjének tartottam, és nemhogy szexben,de lelkileg sem volt kicsapongó.

Látszat sokszor csal.De inkább azokat nem csípem, akik az aberrálltságaikat élik ki úgy,hogy anyagilag kiszolgáltatott embereket pénzért, bármiért kihasználnak, megaláznak.Mondjuk alapból gyűlölöm az erőszakot,szóban is, tettekben is.

2022. okt. 10. 05:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Jól érezted magad, és még pénzt is kaptál érte. Nem értem ez miért lenne gáz...
2022. okt. 10. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is kipróbálnám, izgató gondolat, hogy lesnek és még pénzt is adnak érte :D

28F

2023. jan. 3. 09:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!