Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eloszlás van szerintetek? Hány százalék passzív?
Szerintem aktív több van, alig találni passzívot, én erre panaszkodok.
De lehet uniból van a legtöbb.
Talán így:
40% uni
35% aktív
25% passzív.
PlanetRomeon megszámoltam régebben, hogy milyen volt a megoszlás (Ez Budapesten volt). Akkor még az appon lehetett szűrni szerep alapján (nem tudom, hogy most hogy lehet-e még ilyet mert már nem használom), és megszámoltam mind a három szerepből hogy x távolságig mennyien van. Kb 40% uni, 30% passzív, 30% aktív volt az arány. Talán a passzív kicsit több, de nem sokkal, emiatt inkább 42-32-28-at mondanék kb. Ha növeltem a távolságot akkor is állandóan maradtak ezek a számok.
Valamint a randi.gay.hu-n fent lévő kérdéseknél van egy olyan ahol az illető szerepére kkérdeznek rá. Az eredmény ott kb 40-45% uni, 30% passzív, 25% aktív volt kb. Ez hasonló nagyon az én megfigyelésemhez amit PlanetRomeo-n számoltam össze. A meleg ismerősi körömre is érvényesnek találom ezt. Tehát én ezek alapján ezt tartom nagyjából a reális aránynak: uni 40%, aktív-passzív pedig 30-30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!