Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy 10 év után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 10 év után is, ha meglátom az utcán néha azt a fiút, akivel elkezdtem anno ismerkedni, majd dobott, ökölbe szorul a kezem és szívem szerint pofán csapnám?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kb. tíz éve randiztam párszor, majd beközölte, hogy neki nem megy vele, mert nem érzi a szikrát. Akkor nagyon magam alá kerültem, összetörtem, aztán elkezdtem gyűlölni tiszta szívből, amiért nem volt rám kíváncsi. Mostanában új lakásba költöztem és azóta sokszor látom ezt a srácot az utcámban, sokszor velem szembejön és olyankor teljesen elfog a düh és azt érzem, hogy ki tudnám kaparni a szemét.
2022. okt. 8. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális ilyen szintű reakció. Főleg nem olyan düh, amit leírsz. 10 éve volt, a srác közölte, hogy nem megy, szóval még korrekt is volt, túl kellett volna már lépned rajta. Én a helyedben felkeresnék egy pszichológust, mert nem normális, hogy még mindig ilyen hatással van rád. (A srác helyében félnék tőled :D)
2022. okt. 8. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Biztos van oka. Lehet érdemes lenne beszélned egyszer vele és elmúlna. Gondolom az az oka ennek hogy te voltál akit kiraktak és nem te raktad ki őt. A tehetelenség...
2022. okt. 8. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
JA és a pszichológus se rossz ötlet. Mert valóban nem normális.
2022. okt. 8. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy 10 éve dédelgetsz egy elutasítást az nagyon beteg dolog.
2022. okt. 8. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az élet az ilyen. Miért legyen veled, ha neki nem megy? Biztos te is utasítottál már el valakit hasonló indokkal. Eltelt 10 év, már rég túl kellene rajta lenned.
2022. okt. 12. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!