Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek miért nem állnak szóba a saját ismerőseikkel sem? Ez a szokás?
Nem arról van szó, hogy párkeresőkön idegennek nem írnak vissza. Az egy dolog.
Hanem akivel már lefeküdtem, találkoztunk, még ha csak alkalmi szex is volt. Ismerjük már egymást.
Ha ráírok valahol, az normális hogy nem írnak vissza?
Ismerősnek?
Ez milyen viselkedés?
Ismerőst így kezelünk?
Én egyet értek a 9-essel. Kicsit primitív viselkedés olyannak nem írni vissza, akivel egyszer már szexeltetek.
Nekem volt olyan alkalmi partnerem, akiről már a szex előtti "randin" kiderült, hogy nincs közös témánk és teljesen másfelé megyünk az életben. Én tudtam, hogy emiatt ebből barátság sem lehetne, ő másnap mégis rám írt. Mivel vele már találkoztam élőben, sőt szexeltünk is, válaszoltam. Annyit írtam, hogy mivel nagyon különbözünk, csak visszahúznánk egymást, és inkább az volna egészséges, ha mindketten más emberek társaságát keresnénk. Mint kiderült, ezt ő is így gondolta. Azért írt rám, mert nem tudta, én hogyan éltem meg végül az együttlétet, és nem akart bunkón eltűnni. Én örültem, hogy ezt így le tudtam vele kommunikálni, egyikünk sem sérült.
#10: Olyanról szó sem volt, hogy hetente váltogatná a partnereit. Annyit tudtunk meg, hogy két srác szexelt egymással, és azóta az egyik levegőnek nézi a másikat. De hogy azóta lett-e újabb partnere, az nem derül ki.
11-es, nem segédeszköz hanem ember.
Melegek között pedig rengeteg szexrandi van. És lehetne akár ismeretség (bármiféle) kezdete is, ugyanúgy ahogy más helyzetekből is kialakulhat ismeretség.
Szóval mégiscsak beleviszed a lelkedet...
Egy alkalmi szex során te csak egy test vagy, tetszik vagy sem, egy eszköz, ami által a másik fél kielégülhet. Ha szerencséd van, a partnered nem önző és a te testi örömödre is odafigyel. Ennyi és nem több. Nem akar ismerkedni/haverkodni, mert van neki megfelelő társasági élete ismerősökkel, barátokkal, téged csak arra használ, hogy "ürítsen". Tegyél te is így, kezeld helyén a dolgokat, nem véletlenül az a neve, hogy alkalmi.
Olyan értelemben nem, hogy nem szerelmet keresek.
Igen, biztos sok ember így gondolkodik.
Csak aki mellette tud viselkedni, barátságos, lehet vele előtte vagy akár utána kicsit beszélgetni, arról azt feltételezem, hogy nem csak egy "ürítés". Direkt használom én is ezt a ronda szót.
Én sokkal emberibben próbálnám intézni vagyis szeretném.
Ha a másik fél szimpatikus, nem is csak jól néz ki, akkor van, hogy jó lenne ha több lenne. Akár csak ismeretség, haverság.
"van neki megfelelő társasági élete ismerősökkel, barátokkal"
Csak sajnos én nem vagyok része.
Nyilván ha nem szimpatikus, akkor én sem akarok többet.
Mármint lehet, hogy kicsit jobban megismerve rájönnék, hogy nem is szeretnék vele semmit, mert mégsem szimpatikus, de ez minden helyzetben igaz lehet.
Tudod kérdező, nekem tetszik ez a "lelkizős" hozzáállásod, talán nem alkalmi partnerekre lenne szükséged, hanem egy kapcsolatra.
#1, #16 voltam.
Kérdező, sajnálom, hogy te ilyen tapasztalatokat szerzel.
Az én alkalmijaimból se lett se barátság se semmi, de mégis, egyikünk sem tárgyként bánt a másikkal. A szex előtti és utáni pár órában is tudtunk emberileg kommunikálni egymással.
Nem tudom, hogy van ezzel itt mindegyik kommentelő, de én nem tudnék lefeküdni olyan sráccal, aki azt érezteti velem (ha csak a szex közben is), hogy ő engem most "ürítésre" használ, aztán meg totál levegőnek fog nézni. Ha a szex közben a közönyön kívül semmit nem mutat felém, attól hogy tudna bármelyikünk is megfelelően kielégülni?
18,
nem nevezném lelkizősnek, de köszönöm amit írtál.
Igen, nyilván így van.
De az kb. esélytelen ahogy látom és ezért is találkozok szexpartnerekkel.
Nagyon bonyolult ez az egész.
19,
Nem, velem sem tárgyként bántak ott akkor addig!!
TÖbb partner is volt akivel előtte, utána tudtunk emberként kommunikálni. 10 percig, 20 percig, 30 percig. Akár a lakáson, akár előtte valahová beülve.
"Ha a szex közben a közönyön kívül semmit nem mutat felém, attól hogy tudna bármelyikünk is megfelelően kielégülni?"
Hát én sem ezeket élveztem jellemzően.
De folytatása, főleg haveri viszony vagy több sosem lesz... Sosem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!