Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakmunkás vagyok. Ez hátrány ismerkedéskor? (Meleg kérdés.) Ápolt, igényes. Van érettségim.
Akinek ez zavaró, ott valami gond van a toronyban. Nekem pl. két diplomám van és sima betanított munkásként dolgozom. Én nem látok benne semmi alantasat, és csinálni is szeretem, ráadásul boldogabbá tesz, mintha a szakmámban maradtam volna. A pasim szintén szakmunkásképzőbe járt és most meg sima takarítófiúként dolgozik. Nincs ebben semmi.
Ismerek egy srácot, aki mióta píécsdí lett teljesen lenéz mindenkit, mintha a PhD olyan rohadt sokat jelentene. Szerencsére azóta megszakított velünk minden kapcsolatot, mert megmondtuk neki, hogy a sima szakmunkás is többet keres, mint ő a nagy tudós PhD. Szóval, ja vannak ilyenek. Le kell építeni őket.
Őszinte leszek: nálam hátrány. Értelmiségiként értelmiségi partnert keresek nem egy munkást.Tapasztalatból tudom, hogy a magasan iskolázott emberekkel mélyebb beszélgetéseket tudok folytatni, mert megvan legalább egy alap szintű szellemi igény/kíváncsiság. Aki a két kezével akar dolgozni, ott ez valószínűleg hiányzik.
Sajnálom ha ezzel megbántok vkit.
Szerintem ez egy teljesen lényegtelen részlet. Az meg külön imponál, ha egy pasi ért hozzá, hogy miként csináljon meg valamit a két saját kezével.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!