Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért futamodok meg a szájba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futamodok meg a szájba élvezéstől?

Figyelt kérdés
Mindig eldöntöm, hogy na majd most hagyom, de sose merem. Nektek mi segített?

2022. szept. 19. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Pedig jó érzés, ahogy érzed hogy a szájpadlásodra spriccel, közben meleg, a farka meg lüktet az ajkaid közt. Nagyon izgató, ha meg közben nyög, vagy beletúr a hajadba az mégjobb.

Így állj hozzá. Mert amúgy túlgondolod szerintem.

2022. szept. 19. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Én nem agyaltam ezen, nem volt ijesztő

Eleinte kiköptem de nem tartottam semmitöl

2022. szept. 19. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
szerintem nagyon nagyon be kell gerjesztened magad, mert ahogy elsülsz, máris elmegy a kedved minden ilyentől
2022. szept. 19. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló “gonddal” én is küzdök, bár én csak a sajátomat szeretném megkóstolni, de ahogy elélvezek és ott van előttem a sperma elmegy a ihlet.
2022. szept. 19. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a sz .pással voltam így hogy sehogyse tudtam rávenni magam, aztán egy határozottabb, domináns partner segített. Nekem sokkal könnyebb volt úgy h megfogta a fejem és irányított. Persze megegyeztünk előre h ez lesz
2022. szept. 19. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Fokozatosan próbáld, ha annyira szeretnéd. Bár nekem nem gond, ha a g.ci kis része a számban landol, én az arcomra szeretem. A sajátomat viszont már nyeltem le. Kezd a sajátoddal.

Viszont ahágy férfi, annyiféle. Ezért azt javaslom, előre beszéld meg a partnerrel, akit szopsz, a következőket:

Milyen ízű szokott lenni az ondója? (Ez változó lehet, de azért mondja csak el neked.)

Milyen mennyiséget lő? (Nem biztos, hogy mind nyelni fogod tudni.)

És ami nálam sarkos téma: milyen erőset lő? Ugyanis az első szopásom ilyen volt, és nem a szájpadlásomra ment, nem csurgott, hanem bikaerőset lőtt a csávó, mintha csúzlival csinálta volna, és a gigámra pattant a cucc... Nem esett jól.

2022. szept. 20. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az segitett hogy a párom oda fogta a fejem, amit én kértem tőle, ekkor rájöttem hogy jó és azóta is csináljuk.

F/24

2022. szept. 25. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A sajátoddal kezd, én amikor elélveztem már nem kivánom, ezért úgy oldottam meg hogy prosztata masszázs alkalmával egy pohárba fejtem ki magamból egy keveset.

Akkor még nem élvezek el és megmarad a kívánás is., nem száll el az orgazmussal.

Így sokszor játszottam a sajátommal.

2022. okt. 17. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele, tartottam tőle, és izgatott is. Aztán egyszer elmondtam a partneremnek, szeretném ha a számban elégülne ki. Láttam hogy örül a kérésnek. Megbeszéltük, hogyan történjen, tartotta a fejem, és szép lassan mozgott, nem ment mélyre, még a végén sem. Annyira jó érzés volt, amikor elöntötte a számat, hogy az íze nem is jelentett problémát. Egy része le is csúszott a nagy izgalomtól...

Azóta mindig a számban van vége a történetnek..

2022. nov. 1. 07:07
 10/10 manly ***** válasza:
100%
Nem kell félni tőle, nem harap.
2022. nov. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!