Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért futamodok meg a szájba élvezéstől?
Pedig jó érzés, ahogy érzed hogy a szájpadlásodra spriccel, közben meleg, a farka meg lüktet az ajkaid közt. Nagyon izgató, ha meg közben nyög, vagy beletúr a hajadba az mégjobb.
Így állj hozzá. Mert amúgy túlgondolod szerintem.
Én nem agyaltam ezen, nem volt ijesztő
Eleinte kiköptem de nem tartottam semmitöl
Fokozatosan próbáld, ha annyira szeretnéd. Bár nekem nem gond, ha a g.ci kis része a számban landol, én az arcomra szeretem. A sajátomat viszont már nyeltem le. Kezd a sajátoddal.
Viszont ahágy férfi, annyiféle. Ezért azt javaslom, előre beszéld meg a partnerrel, akit szopsz, a következőket:
Milyen ízű szokott lenni az ondója? (Ez változó lehet, de azért mondja csak el neked.)
Milyen mennyiséget lő? (Nem biztos, hogy mind nyelni fogod tudni.)
És ami nálam sarkos téma: milyen erőset lő? Ugyanis az első szopásom ilyen volt, és nem a szájpadlásomra ment, nem csurgott, hanem bikaerőset lőtt a csávó, mintha csúzlival csinálta volna, és a gigámra pattant a cucc... Nem esett jól.
Nekem az segitett hogy a párom oda fogta a fejem, amit én kértem tőle, ekkor rájöttem hogy jó és azóta is csináljuk.
F/24
A sajátoddal kezd, én amikor elélveztem már nem kivánom, ezért úgy oldottam meg hogy prosztata masszázs alkalmával egy pohárba fejtem ki magamból egy keveset.
Akkor még nem élvezek el és megmarad a kívánás is., nem száll el az orgazmussal.
Így sokszor játszottam a sajátommal.
Én is így voltam vele, tartottam tőle, és izgatott is. Aztán egyszer elmondtam a partneremnek, szeretném ha a számban elégülne ki. Láttam hogy örül a kérésnek. Megbeszéltük, hogyan történjen, tartotta a fejem, és szép lassan mozgott, nem ment mélyre, még a végén sem. Annyira jó érzés volt, amikor elöntötte a számat, hogy az íze nem is jelentett problémát. Egy része le is csúszott a nagy izgalomtól...
Azóta mindig a számban van vége a történetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!