Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha a múltadból előkerülne valaki évek után?
Figyelt kérdés
Kaptam mailt egy sráctól akivel kb 6-7 éve szexeltem.2022. szept. 16. 09:32
1/5 anonim válasza:
Én köszönnék neki és megkérdezném hogy van? 🤷♂️
🤪
2/5 anonim válasza:
Attól függ, kapcsolatban vagyok-e éppen vagy szingli. Ha kapcsolatban vagyok, akkor barátként tekintek rá, többet nem akarok. Ha szingli vagyok és jó volt vele, akkor miért ne csináljuk újra?
3/5 anonim válasza:
Örömmel venném, ha jól van és további sok sikert kívánva az életében - elköszönnék tőle.
4/5 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele, mi újság, hogy telt az élete, felemlegetnénk a szép emlékeket, ha vannak.
De ha rosszakaróm, vagy rosszat tett velem, hagynám és nem válaszolnék neki, hogy megmaradjon a lelki békém.
Nyilván ha kapcsolatban vagy, egy rövid beszélgetesnél többet ne tegyél szerintem, és neki is mondd meg, mi a helyzet, hogy foglalt vagy.
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy gyerekkori barátom, akivel jóban voltunk, ha értitek.
Ő ugyan rám írt pár éve, de nem reagáltam rá, és most nagyjából azóta keresem, de nem érem utol sehol.
Ha újból írna, rohannék hogy magamban érezhessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!