Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő srácok ez szerintetek igaz lehet?
Figyelt kérdés
Egy nagyon helyes sráccal dumálok. Azt mondta Gazdája van és ha akarok vele szexelni akkor a Gazdája feltételei szerint kell. Küldött olyan képet amit én kértem. Pl fogja meg a fülét. A lényeg hogy most a feltétel hogy egy másik csávóval kéne szexelnem. Hagynom hogy kielégítsen orálisan meg alázgatnom kéne. Szerintetek belemenjek? PLUSZ a másik fejét nem láthattam képen.2022. szept. 16. 09:22
1/5 anonim válasza:
Igaz lehet, a melegek eléggé lelkisérültek.
3/5 anonim válasza:
Ha teljesíted a feltételt, mi a garancia, hogy ők is teljesítik a rájuk eső részt?
Én nem tudnék olyannal szexelni, akinek nem láttam a fejét. De neked kell tudnod, hogy neked hol vannak a határaid.
5/5 pfl válasza:
Simán, mi baj lehet? Egy jo élmény lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!