Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már olyat,hogy valakit soha többé nem akarnátok látni,vagy találkozni vele ?
Figyelt kérdés
Mondjuk azért, mert átvágott, megbántott, vagy megcsalt? Vagy egyéb módon de úgy érzitek,hogy lelkileg nagyon megsértett ?
Képesek lennétek örökre negálni ?
2022. szept. 13. 13:16
1/11 anonim 

válasza:

Igen, a legutóbbi “kapcsolatom”
2/11 anonim 

válasza:

Igen
Azt is megbántam hogy találkoztam vele
3/11 anonim 

válasza:

Igen...habár ez teljesen lehetetlen, pedig szeretném
4/11 anonim 

válasza:

Persze nem is találkozok vele.
Unokatestvéreim csak kihasználtak
Ezt közöltem velük 6éve, és az óta nem beszélünk.
Nem tartunk semilyen kapcsolatot, szülők sem.
Bár az óta volt temetés elmentem, de nem volt kontakt.
5/11 anonim 

válasza:

Persze, kétszer is átvert valaki, a másodiknak ez lett az eredménye.
6/11 anonim 

válasza:

Ez miért a homoszexualitás kategóriában van?
7/11 anonim 

válasza:

Igen miután a srác megerőszakolt...
9/11 anonim 

válasza:

Igen
Egyszer átvágtak a keritesen mert szilvat loptam
10/11 anonim 

válasza:

Én sajnos elég sokszor voltam ilyen helyzetben, sőt egyszer még pénzt is csaltak ki tőlem. Ott én voltam a szamár, azóta kicsit kevésbé vagyok nyitott az emberekre, de megtörténik - én tanultam belőle. Tovább kell lépni és okosan ismerkedni, barátkozni.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!