Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Járnátok egy biszex sráccal?
Figyelt kérdés
Én meleg vagyok, és egy meleg társkeresőn megismertem egy biszex srácot. Még nem találkoztunk, csak képről láttuk egymást, amúgy egyelőre csak chatelunk, és nagyon szimpatikusnak tűnik, valamint nagyon jól kijövűnk egymással így online -egyelőre. Csak az a baj, hogy bi, de néztem, pl. Instán egy csomó meleg oldalt követ, meg sokkal több srácot követ, mint nőt. Erről még úgy nem beszéltünk, de személyesen majd megkérdezem tőle, hogy a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódik-e jobban. Mindketten azzal a felfogással kezdtük az ismerkedést, hogy elsőre barátkozunk, és majd lesz belőle valami. Azt mondta, hogy még sosem volt kapcsolata. Csak nem tudom, félek attól, hogy inkább majd egy lányt választ.2022. szept. 13. 11:47
11/34 anonim válasza:
Rábeszélted, tehát nem tartottad tiszteletben az ő akaratát. Gratulálok!
12/34 anonim válasza:
Na latom egy ujabb hulyevel bővult a tarsasag
Köszöntelek sorstarsaid mar varnak
13/34 anonim válasza:
"De volt már több olyan kapcsolatom, amikor addig magát full heteronak tartó srácot rábeszéltem valamire."
14/34 anonim válasza:
Rábeszélted. Tudod te hogy ez mit jelent?
15/34 anonim válasza:
Nem en irtam azt a hozzaszolast de csalamádé csak arra reagaltam amit te irtal valaszul az elotted szolora
17/34 anonim válasza:
Na latom kezdodik mar az antiszemitizmus...
18/34 anonim válasza:
Hat igen ilyenekkel nem árt vigyazni elobb-utobb kell nekik a noi test
Ha meg nokkel vannak akkor a ferfi test kell nekik
19/34 anonim válasza:
Imádom a biszex pasikat, nincs az a bu*is kisugárzásuk, mint a legtöbb melegnek.
20/34 anonim válasza:
Én nem, mert félnék, hogy egy idő után a nőket kívánná jobban. Meg amúgy is, ha már a nőkhöz is vonzódik, akkor sokkal egyszerűbb életet élhet „heteróként”. Minek állapodna meg egy srácnál, ha lehet felesége, akihez törvényesen is hozzámehet és még gyereket is szülhet neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!