Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapi Levente bejön nektek?
Tudod, 5-ös válaszoló,amit írtál az jó és becsülendő és sokan vagyunk így,hogy személyiséget várunk szeretettel és figyelemmel..
De sajnos a mai világban ez egyre nehezebb, mert nagyon sokan tesznek arra, ki milyen, hanem csak és kizárólag a kinézet és a kor számít.
Aztán esetleg, mire rájön, mi a lényeg , koppan ő is...És azok is akik nem a kinézetet nézik .
Bár több olyan lenne végre, aki az embert nézi, nem a paramétereket.
5-össel értek egyet! Nem minden a külső.
Bár a netes társkeresők legalább fele így gondolkozna..
Én is találkoztam ilyen tipikus tükörben csücsörítős szépfiúval.
( Bár szerintem kicsit túl szépnek hitte magát,mert voltak hibái neki is bőven). A hajamtól a testszőrzetemtől,számtól kezdve mindennel baja volt. Majd fel ajánlotta hogy segít hogy helyesebb legyek. Mondom miafszom?? Eddig csak neki voltak ilyen gondjai...
Úgyhogy inkább a belsőre megyek korosztályon belül,annyi hogy legyen ápolt. Leginkább a 20 év alatti korosztálynál tapasztalom ezt a önteltséget, akik csak a külsőre mennek,és a legapróbb hibát is felfedezik.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!