Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek egészségesebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek egészségesebben élnek mint a heterok?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 22:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"Disznóvá hízott melegek" nyugodtan írjatok 😁
2022. szept. 4. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát egy kicsit rá vagyok kényszerülve, mert az egészségem sajnos gyenge, de ennek semmi köze a melegségemhez. Amire nekem nagyon de nagyon figyelnem kell, az a megfelelő mennyiségű és minőségű énidő fenntartása és a túlvállalások tudatos megakadályozása. Meg van egy kis gond a gyomrommal, ezért kicsit oda kell figyelni, mit eszem. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy erre vagyok rápörögve, hanem néha szimplán megálljt parancsolok és élem tovább a mindennapjaimat. De még így is, összességében egészségtelenül élek, túlhajszolom magam, alig alszom, nagyon erős dohányos vagyok stb. Tehát azért bőven van min változtatni és javítani.

21/passzív

2022. szept. 4. 22:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Jajj ..utolsó, nem jó olvasni.viszont az tök jó hogy foglalkozol azzal hogy legyen énidőd.ez nagyon szimpi.mondhatjukvhogy neked mentális dolgokban kell erősödni?
2022. szept. 4. 22:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Meg az utolsóhoz annyit hogy jól érzem hogy kicsit meg vagy zuhanva?
2022. szept. 4. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
#12 vagyok. Igen, nekem súlyos hangulati és szorongásos zavaraim vannak, elég meredek gyógyszerarzennállal is kell kezelni. Abban is igazad van, hogy most meg vagyok zuhanva, nem is kicsit. Eddig szépen kordában tartották a gondjaimat a betegségeimet, de most volt egy elég csúnya relapszus és komolyabban kellett dózist emelni. De ne úgy képzelj el, mint egy magába fordult, fél lábbal a koporsóban levő depresszióst vagy mint egy félőrültet, amíg nem mondom, hogy beteg vagyok, senki nem szokott rajtam észrevenni semmit, az engem ellátó szakorvos is azon a véleményen van, hogy nagyon jól tudom kontrollálni a viselkedésemet a tünetek súlyossága ellenére.
2022. szept. 4. 23:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Jaaaj dehogy úgy képzellek el.nem akartam tapintatlan lenni.tudni lehet miért jött ez nálad elő?ha gondolod írj privbe
2022. szept. 4. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Szorongással én is rendelkezem, de valószínű örökletes dolog, mert anyummal beszélgetve, ő is ezzel küzd...
2022. szept. 5. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!