Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a komolytalanokat, vagy akik csak a szexre mennek?

Figyelt kérdés

Nálam idősebb és tapasztaltabb (ami nem lesz nehéz) emberek válaszát.

Regisztráltam PlanetRomeora, kitöltöttem mindent, írtam bemutatkozást röviden összefoglalva, hogy mit keresek, én ki vagyok, mivel foglalkozom, stb, normális képeim vannak kint, nem akt vagy pucér fotók, és többször is említettem, illetve ahol lehetett feltűntettem, hogy kapcsolatot keresek.

Ennek ellenére csak olyan leveleket kapok, még normálisnak kinéző emberektől is, hogy ki mennyire megdugna :D.

Ezen felül ha tappancsot küld látszólag egy normális pasi, rendes képekkel, és bemutatkozással, és visszatappancsozok neki, és mondjuk rámír egy tök normális első üzenetet, a második harmadik levélben már szinte egyből az van, hogy szexelünk-e, hogy küldjek segges képet, hogy nagyon megdugnának, szinte villámcsapásszerűen.

Azokról nem is beszélve, akik arra kérdeznek rá ami le van írva a profilba egyértelműen.

Szoktam olvasni itt a válaszok között, hogy egy idő után majd megtanulja az ember előre kiszűrni az ilyen embereket, aki tapasztaltabb, tudna segíteni, hogy mi alapján szűri ki az ilyen embereket?

Mindig megörülök ha egy aranyos pasi kezdeményez, de mindig elszomorodok, hogy milyen bunkók tudnak lenni egyesek.

Nem vagyok prűd, de azért ne a masodik levélben akarjuk már a másikat megdugni.

23/passzív, ha ez releváns.

2022. szept. 3. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt nem lehet kiszűrni.ez nem olyan hogy ránézünk és látszik.az hogy passzív vagy és hogy 23 éves ,nem jelent semmit én aktív vagyok és idősebb nálad mégis ugyanezt tapasztalom.erre nem igazán lehet felkészülni.türelmesnekbkell lenni és sokszor ....nagyooon sokszor nem -etvkell mondani.
2022. szept. 3. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:

PlanetRomeo... Ne várj tőle sokat,a legalja színvonal már.

Akárhová regisztrálsz legyen az Grindr,Hotbull...stb mindenhol ugyan ezek a nyomorultak lesznek. Szerinted miért vannak fent évek óta, szünet nélkül ugyanezek az arcok? Mert komolyak a szándékaik?

Van amelyiknek a profilképe is már 6 éve ugyan az 😂😂

Kiszűrni elég nehéz,de ha tiltod akkor nem jelenik meg többet a profilja..

Ismerős érzés,veled egykorú vagyok,rám is valamikor tök normális srácok írnak,még kedvesek is,aztán a való életben találkozáskor kiderül hogy csak egy egoista bunkók, akiknek csak a külső és a másik hibáinak keresése számít.

Reménytelenek...

2022. szept. 3. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a dolog. Szinte csak azok vannak azon az oldalon is. :)
2022. szept. 3. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Köszönjétek meg a liberálistáknak. Miattuk, a beteg eszméik miatt lett ilyen az emberek többsége. A szexuális szabadságot is keverik a szabadossággal. A szélsőséges liberalizmus elhiteti az emberekkel, hogy nem gond, ha a másikat tárgynak tekinted, ne foglalkozz a másik érzéseivel, hanem éld meg/ki magad, az lehetsz ami vagy... ebbe a liberalisták szerint az a jelenség is belefér, hogy akik normális párkapcsolatra vágynak érzelmekkel, azok már abnormálisak.
2022. szept. 3. 20:04
 5/8 steven95 ***** válasza:

Ne hagyd hogy elhitessék veled, hogyan "kell" zajlani egy ismerkedésnek. Ha nem tetszik, hogy szexre terelődik a szó, akkor nem tetszik és ez teljesen rendben van, érvényes elvárás a részedről...és minden más aspektusa az ismerkedésed elképzeléséről teljesen rendben van. Nincs olya szabály hogy 3 nap és leppinatod..Saját szabályaid vannak! Teljes jogúak.

Magadat is jól ki kell ismerni azonban, hogy valós elvárásokat tudj másonak megfogalmazni. Számodra mit jelent a kapcsolat? - erre a válaszod a vízválasztó. Ne is akarj nagyobbat mondani mint amennyi tapasztalat nem indokolja! S csak idővel, tapsztalattal tudod finomítani.

Instant kerülendő:

- "semmi jónak nem vagyok elrontója"

- félpucér/gatyafókusz kép

- nincs kint képe

- nem vállalja legalább otthon

- " de szexet is keresel?"(!!!)

- s jól érzed, ha kicsit is szexre terelődik a szó...kuka

Végül, nem tudod elkerülni, hogy elkerüld azt, amiből kiderülhet, hogy kit kell elkerülni. Ehhez chatelni kell és kiderül... Aztán találkozni kell és kiderül...

2022. szept. 3. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia

Egy olyan oldalon vagy fenn, ami elsősórban minden másról szól, és utána csak a komoly kapcsolatokról. Nem véletlenül tehetsz fel kb. Bármilyen képet, csinálhatsz szinte bármilyen...

Érdemesebb náshol keresgélni.

2022. szept. 3. 23:34
 7/8 anonim ***** válasza:
35%

Akkor talán nem kellene egy SZEXpartnerkeresőn ismerkedni, ahol az elsődleges közös ismérve az embereknek a SZEXuális orientációjuk?

Egyébként egy jól működő kapcsolat alapvető eleme a kémia, a jó szex, legalább is enélkül barátság lehet - annak viszont vannak olyan előfeltételei, mint a közösen átélt élmények és megpróbáltatások, ami egy ilyen szexpartnerkereső oldalon nem adott és ezer óra cseteléssel sem fog létrejönni.

Aki tudja ezt, az szexpartnert keres a szexpartnerkeresőn. Aki nem tudja, az “hát nem is tudom talán komoly kapcsit”…

2022. szept. 4. 07:13
 8/8 anonim ***** válasza:

A melegek többségének halvány fogalma sincs a komoly kapcsolatról.Az is igaz,hogy szextárskeresőn nem kell kiakadni,ha nem komoly a szándék. De egy kapcsolat sem garancia semmire,mert ahhoz lelkileg kell úgy hozzáállni,érettnek lenni,hogy tartósnak legyen nevezhető és stabil legyen.

Ez az,amit nehéz megvalósítani,mert a legtöbben szép testre mennek,mintha az garantálná a jó kapcsolatot.

És lehet,hogy közben más,egyszerű kinézetű melegek egymásra találnak és élnek szeretetben,boldogan.Nem azt nézve kinek van pár cm-rel több, mekkora izmok,milyen segg,vagy arc van valakin összerakva.

2022. szept. 5. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!