Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elsősorban köldök fétisesektől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban köldök fétisesektől érdekelne, hogy nektek mi a vonzó, mi az izgató a köldökben? Privát válasz is jöhet.

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hónaljak a legizgatóbbak!
2023. júl. 17. 17:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a köldök a legizgatóbb. Kerek, feszesebb pocakon belenyúlni ujjal.
2023. nov. 4. 10:07
 13/13 anonim válasza:
100%

Van egy jó hírem mindenkinek akit érdekel. Én masszőrként elindultam a keleti kultúra felé és létezik egy olyan hogy köldökmasszázs és stimulálás. :) Nem egy felkapott masszázsforma szóval neten gyakorlatilag semmi infó nincs róla, én is egy külföldi nyaralásom során ismertem meg és sajátítottam el.

Az egész masszázs gyakorlatilag a köldököt és a köldök környékét foglalja magába, a masszázs főképp ujjakkal történik, de különböző masszázseszközökkel végzem a stimulációt. Tatabánya-Oroszlány környékén és vagyok főképp elérhető, de nyugodtan írjon bárki, mert egyébként is jelenleg csak házhoz járó masszőr vagyok. :) Mivel ez egy nagyon egyedi masszázs, az országban nem igen található hasonló, ezért tényleg bátran írjatok privát üzenetet és válaszolni fogok mindenkinek, illetve igyekszem mindenkinek megadni a lehetőséget hogy kipróbálhassa. :) Várom szeretettel a jelentkezéseteket. :)

2023. nov. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!