Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Nos.. van egy öcsém aki meleg. Ő 17 én 24 vagyok (fiú ). Én nem vagyok meleg , de az öcsém nyíltan az és elég csajos is (ezért a szüleim , főleg az apám nem tudja elfogadni ). Testvére ként én elfogadtam h ilyen , egyrészt úgyse lehet mit csinálni , másrészt még is csak a testvérem. Viszont az utóbbi időben “rám van kattanva “. Mindig jön hogy menjünk ide menjünk oda stb és ha mondom hogy dolgom van megsértődik. Meg amikor Balatonon voltunk (és ugye ott mindenki csak fürdőnadrágba van ) egyszer csak azt vettem észre hogy bámul. Ez is “feszélyezett” már. Meg amikor zuhanyoztam fogta magát és be nyitott a fürdőbe mondván hogy fogat akar mosni. Akkor kiakadtam rá eléggé. Olyan is volt hogy buliba voltam haza jöttem már kissé részegen és csak bezuhantam az ágyba(alsoba szoktam aludni főleg ilyen melegbe ) és reggel jön be és oda fekszik mellém (alig bírtam magamra húzni reggel a takarót 😅) hogy beszélgessünk meg h hol voltam tegnap h ilyen másnapos vagyok stb .. Nekem ez kezd eléggé kellemetlené válni mert se meleg nem vagyok de főleg azért mert a tesom… nem tudom hogy mondjam el neki mert tényleg kényelmetlen nekem ez , de nem akarom megbántani mert a szüleim már így is sokszor “savazzák” amiért olyan amilyen.. Mit kéne tennem ilyekor? Mi lenne a helyes?

2022. szept. 2. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Leülsz vele és ezt igy elmondod neki. Tudatositanod kell benn, hogy nincs bajod azzal hogy meleg, de testvérek vagytok, és az amit csinál nem helyes és kellemetlen számodra.

Lehet elöször rosszul fogja venni a dologot, de szerintem ha öszintén beszélsz vele, érteni fogja.

Valszeg a hormonok tombolnak, aztán mivel tudja hogy te elfogadod a kettö egytt megkavarja fejben. Volt már neki barátja? Ha nem keresnie kellene, akkor ez a dolog megszünne az irányodba.

Mond el neki hogy a tesód, szereted mint testvéred, de szeretnéd megkérni, hogy ezeket a dolgokat amiket felsoroltál hagyja abba, mert kellemetlen számodra. Nem szeretnéd hogy a kapcsolatotok emiatt megromoljon, de ez igy nem oké.

2022. szept. 2. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell belelátni semmi olyat. Egyszerűen te elfogadod, és ő ezt tudja, természetes, hogy veled közvetlenebb.
2022. szept. 2. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

Átöleled, megszeretgeted.

Aztán elzavarod. Ha kell megvered, ahogy a testvérek között szokás :)

2022. szept. 2. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel apád eléggé elutasító vele szemben ezért a nála jóval idősebb, vele elfogadó bátyjához próbál jobban kötődni. Ne láss bele többet, nem a púzód, pélód akarja csak valószínűleg szeretethiánya van. 17 évesen viszont ideje lenne már "leválni" már nem 5 éves gyerek akit tutujgatni kell. Ergo az ágyban ne bújjon már melléd - ha ennyi idős húgod lenne tőle sem kellene ilyet már elfogadni.
2022. szept. 2. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem lenne meleg is zavarna amiket csinál?
2022. szept. 2. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!