Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vágynak a melegek gyengédségre ?
Figyelt kérdés
Igen,mindenki mindenhol csak dugni akar.
Miért nincs igény kedvességre,gyengédségre, érzelmekre,fokozatos ismerkedésre ?
Rohanó világ itt is? Mindent azonnal aztán rohanni tovább máshoz,másokhoz?
Azért kérdezem,mert sokat olvasni,hogy társat keresnek,de nem megy...
Nem lehet,hogy ez is oka? Vagy a fő oka ? Persze az elszállt igények mellett, ami irreális manapság.
2022. aug. 31. 05:30
11/16 anonim válasza:
Mert a komfort zonában érzem jól magam! Mit ér a párkapcsolat ha utálok ott lenni. A szibériás analaogiával:higed-utálom. Mindenki orosz-őket sem szeretem,fél év éjszaka-és még hideg is van amit utálok.
Vodka-az sem a kedvencem.
Medve-na az pozitiv megtud enni de csak nyáron amikor televan minden bogarakkal amiket utálok.
Ezt asok nagativumot nem ellensulyozza semmilyen pasi.
12/16 anonim válasza:
Azért amit kiírtál hogy milyen pasit keresel....szóval te hány éves vagy mennyi idődet keresel stb.
13/16 anonim válasza:
Türelmesnek kell lenni? Négy év helyett negyvenet várni?! Komfortzónából meg nem lépsz ki? Szomszéd lépcsőházban biztosan rád vár valaki! Nnna, ilyenekkel tele van a padlás! Még ha nem olyan árnyalatú a hajam, vagy fél kg plusz van rajtam, de ő a tökéletes biztosan! Legalább beszélgetni kellene, megismerni a másikat és talán alakulna a valahová?! De nem, azonnal tilt, töröl, lép tovább. Ja, én meg már befejeztem egy ideje, mert ennyi időt, energiát nem ér az egész, maradok egyedül, így sem annyira rossz ám. ;)
14/16 anonim válasza:
Én is kifejezetten gyengédnek, kissé érzelgősnek tartom magam, valóban nem valami elragadtató a felhozatal társkeresőkön, de előbb-utóbb biztos csak akad majd valaki, aki a környéken él és hozzám hasonló. Sajnos én nem magyarországi vagyok, de bizonyára ott is megtalálja az a párját, aki elég türelmes.
15/16 A kérdező kommentje:
Mindenben egyetértek a 13-assal. Szó szerint mindenben !
2022. aug. 31. 14:18
16/16 anonim válasza:
A meleg kapcsolat örömszerzésen alapul, nem utódnemzésen,családalapításon! Ebből kifolyólag szabadosabb,magyarul,ha meglátok egy jó srácot beindul a fantáziam. Arra gondolok hogy úristen ha leragadnék egy mellett mi mindent hagynék ki! Persze emerfüggő ,van kivétel csak ritka,azok is pár éves "komoly" kapcsolatok csak. Általában olyan 40 körül kezd érzelgősebb lenni az ember...de a kísértés akkor nagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!