Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ducibb passzivkent lehet eselyem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb passzivkent lehet eselyem?

Figyelt kérdés
Egyebkent eleg vekony szoktam lenni, de egy fel eve meghiztam picit. Magas is vagyok, szoval nem az a kifejezetten noies tipus vagyok. Igy van eselyem?
2022. aug. 30. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindenki nőieset keres, nyugi!

Pl nekem egy husis jobban tetszik, mint egy ropi :)Minden téren!

2022. aug. 30. 19:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, ez megnyugtatott. :)
2022. aug. 30. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Abszolút ....van esélyed
2022. aug. 30. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nálam biztosan nem. Sorry.
2022. aug. 30. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2022. aug. 31. 03:00
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Az alkat és az ember lénye két különböző dolog. Lehet egy apró-szálkás fazon is ronda, visszataszító kantermészettel és egy magasabb, husisabb fiú is cuki, aranyos, lányos, szép arcú. Tehát még ott se feltétlen esel ki, ha valakinek csak férfiatlan jön szóba. Komolyan a véznaság lenne a nőiesség szinonimája? Nem értem, mi megy itt mostanában...

Jó, nyilván hamar megvan az a melák termet vagy elhízási fok, ami a cuki-aranyos-lányos fogalmat lehetetlenné teszi, ezt én is így gondolom, de az, hogy az átlag: vagyis kiábrándítóan vézna alkathoz képest van egy kis formád, az inkább csak jó, és szexibb. Vannak ám, akik ezt így gondolják. Sőt, leírásod alapján úgy sejtem, nem vagy te igazából elhízva, csak az ilyen eluralkodott, vasággyal ötven kilós, hatkocka-fétises véleményformálók szemszögéből nézve, akiknek mondjuk ki, belemar a férfiúi egójukba, hogy még egy nyolcadikos kislány is nagyobb náluk, ezért mindenkit dagadtoznak reggeltől estig, akin már össze lehet csípni két centi bőrt. Amúgy elárulhatnád, milyen magas és hány kiló voltál, illetve vagy.

2022. aug. 31. 06:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mitől híztál meg?
2022. aug. 31. 06:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Magas, enhén macis vagyok (de edzek is) szóval pacsi.

Nálam lenne esélyed amúgy.:)

2022. szept. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!