Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy klónod lefeküdnél vele? Be jössz annyira magadnak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 22:35
1/16 anonim válasza:
Igen. De nem azért, mert bejövök magamnak, hanem mert kiváncsi vagyok milyen érzés a saját farkam meg a seggem
2/16 anonim válasza:
Simán. Pontosan tudná, hogy mit és hogyan szeretek.
4/16 anonim válasza:
Én már vertem ki magamra gondolva, azaz arról fantáziáltam, hogy saját magammal szexelek.xD Nagyon jó volt.
Szóval én kipróbálnám biztosan. :)
5/16 anonim válasza:
Dehogyis, ez undorító. Különben is, a klónom velem azonos nemű lenne, olyannal meg nem dugok, mert nem vagyok homár. Szóval duplán undorító.
6/16 anonim válasza:
5
Egyetértek. Én lányként mit kezdenék egy lánnyal ha nem vagyok leszbi..?
7/16 anonim válasza:
Hogyne, ez az egyik alap biszex/meleg fantázia. Mint a portálos maszturbátor. 😀
8/16 anonim válasza:
#5, #6, lepontozgatások előtt nézzetek már rá a kategóriára, lécci :D
Nyilván homo lenne a saját klónoddal szexelni, ezért is van itt.
9/16 anonim válasza:
Bírom mennyi hetero betéved a homo kategóriába, úgy kb. állandó jelleggel. :D
Én melegként kb. szökő évente se nézek rá a hetero kategóriára, a biszex-re is csak néha. :)
10/16 anonim válasza:
Mindennap megdugnám magam. És nem azért mert bejövök magamnak, hanem mert nincs más.
😁
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!