Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 18 éves meleg fiúként tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves meleg fiúként tényleg ennyire nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 18 éves meleg fiú vagyok. Magamról annyit, hogy vékony a testalkatom, és szőke a hajam, kék a szemem. Sajnos még nem budapesti vagyok, így ott még nem volt lehetőségem ismerkedni, de nem hiszem, hogy csak ez az egy választás lenne rá. Több appot is letöltöttem, grindr, romeo-t is megjártam, bár ott régebben voltam fent, mert hallottam, milyen botrány ez a két oldal, illetve tapasztaltam, hogy mindenki csak ilyen szexhaverságot akar, vagy egyszer felcsinálni engem, és ennyi, tinderen is voltam, de számomra nem volt úgymond az igazi, volt ahol visszajelzést sem kaptam, pedig nem tartom magamat csúnyának. Egyetemre Budapestre készülök, esetleg várjak addig, és azután kezdjek neki az ismerkedésnek, meleg szórakozóhelyeken, stb.? Köszönöm a válaszaitokat!

2022. aug. 26. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A szívem a feleségemé, de alkalmi dolgokat megenged, nemtől függetlenül :D kivéve ha srác, azt díjazná hosszútávon is önmaga mellett is :D
2022. aug. 30. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem nehéz ismerkedni
2022. szept. 6. 19:26
 13/13 anonim válasza:
100%
Én, szívesen megismernélek. 19 éves vagyok . 😁
2022. szept. 21. 13:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!