Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért hiszi mindenki hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki hogy a melegeknek helye van a pokolban?

Figyelt kérdés
Szerintem nem tehetnek rola

#meleg #homoszexualitás #Miért hiszi mindenki hogy #Melgek bünösek?
2022. aug. 26. 18:32
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
84%
Csak a látens meleg homofóbok hiszik
2022. aug. 26. 18:35
 2/42 anonim ***** válasza:
11%
Tehát te azt hiszed, hogy nem. Más meg azt hiszi, hogy igen. Ilyen egyszerű.
2022. aug. 26. 18:35
 3/42 anonim ***** válasza:
85%

Istenhívőként mondom, hogy a vallás (a hit köré épített, manipulációra való eszköz) az egyik fő okozója.

"Aki meleg, az bűnös", hangoztatták régen a papok. Az akkori emberek meg itták minden szavát, és így nevelték a gyerekeiket, és azok meg megtanulták a szüleiktől, hogy a meleg ember rossz, utálni kell.

2022. aug. 26. 18:39
 4/42 anonim ***** válasza:
67%

Csak a látens meleg homofóbok hiszik

A legfrappánsabb érvelés. Ezen kívül az is igaz, hogy akik elmondják másnak, hogy utálják a karfiolt azok igazából imádják. Vagy pl undorodnak a szrtól akkor nyilván azzal kenegetnék magukat legszivesebben.

2022. aug. 26. 18:41
 5/42 anonim ***** válasza:
93%
Ki az a mindenki? Max az elvakult bolondok.. Még 75 éves nagyanyám is azt hajtogatta, hogy a melegeket így teremtette isten, így kell elfogadni őket.
2022. aug. 26. 18:42
 6/42 anonim ***** válasza:
16%
Persze hogy vagy hely. Az ottani távhőnél... Biztos nem fával tüzelnek ott.
2022. aug. 26. 19:12
 7/42 anonim ***** válasza:
85%

#6 vagyok

Amúgy komolyra fordítva ez mindenkinek a saját élete illetve beállítottsága. Valakit az alapján elítélni,hogy mihez vonzódik(nem csak szexuális értelemben) elég szánalmas. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Persze az undorító mikor más képébe van tunkolva minden és ebből van a vita. Ha valaki például láb fétises akkor legyen az de ne böfögje oda minden átkozott kérdéshez. Csak akkor ha erről van szó. Ugyanez igaz a felvonulásokra,propagandákra is. Minek állandóan tunkolni mindenkire? Nem az a baj ki mit szeret hanem az ahogyan ez kommunikálva van.

2022. aug. 26. 19:17
 8/42 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes,m nekem negyvenkét év alatt soha senki nem "tunkolta" a képembe a homoszexualitását. Ellenben egymást nyaló heterót láttam bőven.
2022. aug. 26. 19:24
 9/42 anonim ***** válasza:
10%

#6 vagyok

Csukott szemmel és nem épp sok ésszel megáldva nem csoda ha vak az ember..

2022. aug. 26. 19:27
 10/42 anonim ***** válasza:
93%

#9 köszi a nonszensz választ

De hogy válaszoljak.

A szexualitás amorális dolog.

Tehát nincs moralitása.

Ez után aki istenre vagy valamire akar vonatkozni és megijeszteni hogy mi lesz veled, az vagy nagyon el van varázsolva vagy csak simán egy gyűlölködő.

2022. aug. 26. 19:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!