Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fekete sráccal szexeltél már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fekete sráccal szexeltél már?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hány éves? Hol ismerted meg?
2022. aug. 25. 22:25
1 2
 11/20 Whitewolf19 ***** válasza:
17%

A sok árulónak lehet elhúzni az "ígéret földjére"... :)

Odahaza nem tudom mit kapnátok hamarabb, bozótvágót fej irányba vagy AIDS-et.

Gusztustalan.

2022. szept. 8. 01:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam együtt feketékkel (is) egy ideig egy hostel szerűségben. Egyrészt hagyjuk már ezt a mindegyiknek óriási farka van mítoszt : D Most elhiszem hogy átlagban nagyobb nekik, és hogy arányaiban több közöttük az ami XL-nek számít de nem mindegyiknek akkora, meg nem mindegyiknek nagyobb mint egy átlag fehér pasinak. Láttam párat zuhanyzásnál legtöbb az semmi extra.

Másrészt, nem akarok általánosítani, de akik ott voltak... Nigériából származtak, de kb. ottani felső-középosztály és évek óta Európában éltek, sportolók meg diákok. Tehát nem a legalja. Ehhez képest kézmosás nuku. Jön ki a WC-ről és megy ki, akkor is ha telibe hallottad hogy szart. Mindegyik. Semmit nem takarítottak maguk után. Nem tudtak semmit rendeltetésszerűen használni. Kilincset nem használnak, csak bekúrják az ajtót, a hűtőajtó bezzeg nyitva marad mindig, tojást főznek a közös vízforralóban. Kicseszett hangosak, senkire, semmire nincsenek tekintettel. Egyszerűen undorodtam tőlük, az utolsó dolog ami eszembe jutott hogy szexeljek velük.

2022. szept. 8. 03:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó volt, szenvedélyes. 22 éves colt, Grindr.
2022. szept. 8. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12-es rendesen elvetted a kedvem tőlük.Nem gondoltam volna hogy ilyenek.
2022. szept. 8. 14:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg írjanak a korábbi/további hozzászólók is országot (már aki tudja), hiszen ugyebár a fehérek sem mind egyformák... ;-)
2022. szept. 8. 18:33
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

Nem de egy 18-25 éves jöhet.

29f

2022. okt. 5. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem egy passzív fehér is jó lenne már végre.
2022. okt. 6. 07:15
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Szex nem volt. Egyszer voltam pár hónapja még a nyáron két jóbarátommal egy budai villában, külső-belső medencével, szaunával stb. Forgatás volt, részleteket nem kaptunk, de valami felnőtt filmet, csoportos jelleggel forgattak. Statisztának mentünk, így tudtunk végülis külső szemlélőként részt venni a dologban. Minden statisztán maszk volt, mindegyikünk félmeztelenül kellett, hogy üljön a szett körül. Fordított értelemben, alul nem volt semmi, csak felül egy felső és a maszk. Tizen egynéhányan voltunk statiszták, voltak akik közben elélveztek, de lehetőség volt lezuhanyozni a dolog után, öltözők voltak kialakítva stb. Két barátom, plusz két srác (ismerték őket a barátaim, egyikük néger) plusz én, tehát összesen öten voltunk épp zuhanyzás után az öltözőben, mire megkérdezte az egyik haverom, hogy más is kiverte-e a zuhany alatt, de ő volt az egyedüli. Szó szót követett, elkezdtük négyen verni, vállalkoztam, hogy élvezzen rám mindenki, majd megfürdök újra. Végülis így jutottunk oda, hogy volt lehetőségem egy igazán méretes néger farkat megfogni, aztán pedig hárman rámspricceltek, kis várakozás után pedig a haverom, aki a zuhany alatt már kiverte szintén. Nagyon jó volt :)

27F

2022. okt. 6. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

Nekem már egy jó nagy farkú roma is jó lenne.

29f

2022. okt. 6. 17:44
 20/20 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Tavaly szakítás után kavargattam egy jóképű libériai sráccal. Grindr-en szedtük össze egymást. Aztán kiderült hogy egy nagyon jófej, vicces ember. Találkozgattunk párszor, de sajnos ő pont az USA-ba készült kiköltözni, és azóta ott él New Yorkban. Csodálatos kerek, szőrös feneke volt, imádtam zabálni.
2023. febr. 15. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!