Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró férfiak. Ti is úgy vagytok vele mint én, hogy abszolút hetero vagyok, gmde egy hosszú vastag péniszt szívesen bevennék a számba? 18/f
Nyugi van emberek
Ez nem bi hanem Bi-curious
Vagyis érdeklődő hetero, nem érdeklődik a saját neme iránt úgy mint a vele ellentétes nemmel viszont érzelmeket sőt még sex vágyat is tápláthat néhány elletétes nemű emberhez.
Szóval ne mond magad heterónak. Most már te is lgbt család tag vagy. Slay
Ejj de nagy a szájuk, hogy hetero .....
Láttam én már karón varnyút ,mint a farkamon is "heterot"......
A kíváncsiság nagy úr. :)
Én melegként baromira kíváncsi vagyok arra, hogy mit érezhet egy férfi, amikor punciban van. És egyszer ki is fogom próbálni.
Aha, abszolút hetero. Csak megjegyzem, akiben egy csepp meleg vonulat sincs, az nem kíváncsi más pasik farkára. Semmilyen formában.
De cáfoljatok meg, ha nem jól gondolom.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy mindenkinek joga van hozzá hogy identifikálja magát. Attól még hogy életében egyszer kétszer elfantáziál a ferfi, nem lesz egyből meleg.
Hisz az első sorban érzelmeket jelent nem csak sexualitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!