Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró férfiak. Ti is úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró férfiak. Ti is úgy vagytok vele mint én, hogy abszolút hetero vagyok, gmde egy hosszú vastag péniszt szívesen bevennék a számba? 18/f

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 17:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém bekaphatod :)
2022. aug. 25. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Az ismeretlen dolgok kipróbálása mindig vonzó az ember számára, ha valami kellemes élményt remél. A gondolkodó ember azonban többnyire mérlegel is, sokféle szempontot figyelembe vesz.
2022. aug. 25. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:
97%
Inkább bi vagy
2022. aug. 25. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi van emberek

Ez nem bi hanem Bi-curious

Vagyis érdeklődő hetero, nem érdeklődik a saját neme iránt úgy mint a vele ellentétes nemmel viszont érzelmeket sőt még sex vágyat is tápláthat néhány elletétes nemű emberhez.

Szóval ne mond magad heterónak. Most már te is lgbt család tag vagy. Slay

2022. aug. 26. 03:19
 15/20 anonim ***** válasza:
97%

Ejj de nagy a szájuk, hogy hetero .....

Láttam én már karón varnyút ,mint a farkamon is "heterot"......

2022. aug. 26. 04:21
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
Egyre aggasztóbb az, hogy a heteróság fogalma nem megy, de azt már boldog boldogtalan tudja, hogy mi a transz stb. De hogy az alap, a heteró fogalom nem megy, az elgondolkoztat: ennyire sok a szellemi fogyatékos, hogy a heteróság figalmával sincsenek tisztában?
2022. aug. 26. 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagy egyedül, én is azt hittem hogy teljesen heteró vagyok. Önmagában a férfiak, és a férfi test nem izgat annyira, de a pénisz látványára teljesen felizgulok. Én is mindig arra gondolok, milyen jó lenne a számba venni, meg persze ha meg is dugnának.
2022. aug. 26. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

A kíváncsiság nagy úr. :)

Én melegként baromira kíváncsi vagyok arra, hogy mit érezhet egy férfi, amikor punciban van. És egyszer ki is fogom próbálni.

2022. aug. 27. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
89%

Aha, abszolút hetero. Csak megjegyzem, akiben egy csepp meleg vonulat sincs, az nem kíváncsi más pasik farkára. Semmilyen formában.

De cáfoljatok meg, ha nem jól gondolom.

2022. aug. 28. 18:37
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Azt azért hozzá kell tenni, hogy mindenkinek joga van hozzá hogy identifikálja magát. Attól még hogy életében egyszer kétszer elfantáziál a ferfi, nem lesz egyből meleg.

Hisz az első sorban érzelmeket jelent nem csak sexualitást.

2022. szept. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!