Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megtaláltam az egyik elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam az egyik elég népszerű tiktokert, Grinderen,sok képet töltött fel amin ő látszódik, tudtommal nem viking outolt,és azok a képek az instájan sincsenek fent, szerintetek tényleg ő lehet az ? Vagy csak valaki más hogy lejárassa?

Figyelt kérdés

2022. aug. 23. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem skandináv származású harcos lehet, ezért ez a viking dolog.
2022. aug. 23. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Lövésünk sincs, de mit számít neked hogy bohóckodik időnként a tiktokon? Döntsd el hogy bejön-e neked és akarsz-e vele dugni vagy sem. Előbbi esetben írj rá, utóbbi estben meg az ő dolga.
2022. aug. 24. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ah én is annyira hírességet látok fent, de már nem forszírozom az outoltatást, én nem titkolom... mondjuk éjjel-nappal se kürtölöm ezt... de van akinek nyilvánvaló... van akinek nem... művész vagy influenszer világban dolgozók közül sokan félnek... pedig Gobbi Hilda is leszarta, hogy mások mit gondolnak az ő leszbikusságáról..
2022. aug. 24. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Írj privit és kiderítjük.
2022. aug. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!