Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, hogy van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, hogy van ez?

Figyelt kérdés
Megláttok egy jó pasit, és arra gondoltok milyen jó lenne, ha megdugna, vagy fordítva, milyen jó lenne megdugni? Vagy mind a kettő?

2022. aug. 20. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ez nyilván attól függ passzív, vagy aktív-e az adott srác. Ha uni, akkor még mindkettőről is elfantázialhat :)
2022. aug. 20. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Nah látod ez a baj.....hogy sokan ezt gondolják.én azt szoktam gondolni hogy huuu milyen fantasztikus lenne vele elbújni és egy hosszan csókolózni,érezni a nyelvecskéjét a számban.
2022. aug. 20. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ha nem is ezek jutnak elöször eszembe, de az tény hogy ha meglétok egy nekem bejövös pasit akkor elképzelem pucéran 😀

És hogy valyon milyen volna vele lenni.

2022. aug. 20. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Arra gondolok, hogy milyen jó lenne esténként hozzábújni, reggelente mellette ébredni. Meleg vacsorával várni, mikor este megjön a melóból, gondoskodni róla. Na meg persze a szex, az se rossz. :)
2022. aug. 20. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy előttem írták, én is ezekekre gondolok. De főleg arra, hogy milyen jó lehet átkarolni, átölelni, miközben ő is magához húz a derekamnál fogva.

Vagy egy esős napon együtt begubózni a kanapén és nézni egy jó filmet néhány csók között.

2022. aug. 21. 02:22
 6/7 viszkis_einstein ***** válasza:
100%
fáj a fogam a nagylőcsű domináns erős akaratú femboy/meleg fiúkra
2022. aug. 24. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszoptatna jó lenne
2023. jan. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!