Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ugye ti is azt tapasztaljátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ti is azt tapasztaljátok,aki keres, az nem talál?

Figyelt kérdés

Egy ideje próbálok,illetve próbálnék ismerkedni, barátságból alakítani párkapcsolatot.

De a kínálat a következő: pénzért jópofizók, több éves kapcsolatát elutn "kikacsingatók", megélhetési összeköltözők, szub -mazo-dominálásra vágyók, cigi, pia és egyéb kedvelők, és a legnagyobb arányban nemtudomkák, magukat sem ismerő határozatlan ,később eltűnő hangemberek.

Szóval aki keres, az talál - legalábbis ezt....

Többektől hallottam már ,a véletlen hozta őket össze és jól megvannak. Akkor szépen várni kellene a Véletlen Bácsira, aki majd hoz olyat, akivel egymásra várunk?

2022. aug. 20. 05:17
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Én így voltam vele mint te.

Fel adtam.

De viszont nagyon kanos votam és alkalmaztam, abból lett végülis kapcsolatom.

2022. aug. 20. 06:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem alkalmizom, és bírok magammal,ha kanos is vagyok. Sosem a farkam vezérelt.
2022. aug. 20. 06:42
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom hány éves a kérdező, én már rég feladtam. Most 49 vagyok, ha tudnék jól más nyelvet, rég nem itt küzdenék a mindennapokért. Jöt nem tudok, egyet adni, ne add fel. Ha pedig fel kell, az már a halál miatt lesz...
2022. aug. 20. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Nekem még alkalmi sem jön össze. Úgyhogy nem is keresek. Egy bi 40f
2022. aug. 20. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen,nagyon nehéz de feladni szerintem nem szabad.
2022. aug. 20. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Azt esetleg érdemes tanácsolni a kérdezőnek, akármilyen nehéz is, próbáljon meg minél több, de min. még egy nyelvet megtanulni elfogadható szinten. Majd el tud innen menni, szerintem nem mindenütt ilyen a helyzet, több lehetősége lesz. Más kérdés, ha itt vannak rokonai, szülei, ingatlana (majd szét lesz al jól lőve, -ez volt a vicc helye-, de azt sem tudhatjuka ruszki megáll-e Ukrajnánál) stb, ezek sajnos nehezitik a helyzetet. Szóval sok a bizonytalanság, lehet hogy az teszi jól, aki most megy, annak ellenére, hogy bármilye is van/volt itt, mert az élete megmarad...
2022. aug. 20. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy találsz e magadnak társat nagyon sok mindentől függ.milyen kapcsolatra,hány éves vagy,stb
2022. aug. 20. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
85%
Ezt akar en is irhattam volna. Sajnos ez egyre nehezebb lesz mar….😭
2022. aug. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!