Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kérte tőlem??

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérte tőlem??

Figyelt kérdés

Több mint fél éve tart a kapcsolatom a pasimmal,amire eddig úgy tekintettem,hogy jó, ill nagyon jó!

Lassan megnyíló passzív vagyok,aki mondhatni sokára adja oda magát ,illetve a fenekét ,na de ha igen akkor aztán nincs panasz az aktiv részről!

Tisztába is van ezzel a pasim és csodaként tekint rám,de mégis fura kéréssel állt elém!

Van egy meleg aktív haverja aki állandóan melózik és az miatt nincs pasija,holott egy eszméletlen jó hapsi!

A pasim azt kérte,hogy mi lenne ha beszállna a haverja az én kényeztetésemre ,mert szegény tökre kívan, hogy nulla a szexuális élete!

Ismerem, ő is ismer engem, és nrm mellesleg örömmel dugna közösen a pasimmal!

Bevallom megdöbbentem az ötletet,tanácstalan vagyok hogy egyáltalán mit is jelentek én a pasimnak....

2022. aug. 19. 17:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Hm. Azt hiszem ennek a kapcsolatnak most akkor annyi. Nagyon sajnálom.
2022. aug. 19. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Sok hal úszik még a tengerben.

Sajnálom.

2022. aug. 19. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

Ezen agggódsz ?

Én örülnék a helyedben. Voltam már 3-asban, szuper jó volt !

iZGATJA A PASIDAT IS A 3-AS.

2022. aug. 19. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked nem fér bele akkor mond meg neki. Nem feltétlen a kapcsolat vége, de nem is vagy köteles belemenni. Én is ledöbbennék és nem tudnék mit hozzáfűzni. Én is ugyanolyan passzív vagyok mint te.

Majd meséld el mi volt. Kitartást!

2022. aug. 19. 19:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, mondj nemet, és ha a párod erre nem reagál jól, nem is volt igazán a párod.
2022. aug. 19. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjál nemet, és majd meglátod hogy mit reagál rá. Mond el neki, hogy neked ő a párod és nem fér bele az, hogy mást is bevonjatok, te nem ilyen vagy.

Remélhetöleg leesik neki, hogy ez mennyire rossz ötlet volt tőle.

Ha nem, akkor nem egyformán gondoltok a kapcsolatokra. Remélem nem így van, nagyon sajnálnálak ha így volna.

Szurkolok nektek!

2022. aug. 19. 20:14
 7/16 anonim ***** válasza:
15%
Küldjétek hozzám azt a pasit, mindenki jól jár. :D
2022. aug. 19. 22:33
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Ma a párkapcsolatok többsége ilyen,nem tudnak megmaradni egy valaki mellett.Szerintem nyugodtan menj bele,mivel a párodnak nevezett emberke ezt már fejben úgyis eldöntötte.

A kapcsolat már kinyílt,még ha virtuálisan is.

Az általam ismert párkapcsolatok nagy része ilyenné válik/ hetero is! /.

2022. aug. 20. 06:32
 9/16 A kérdező kommentje:

Menjek bele???

Érzelmek nélkül más vágyainak adjam át magam???

Tulképp miért is nem mindegy nekem, hogy ki farka van a seggembe v épp a torkomon!?

Hát nem!!

Verje ki a farkàt ,de hozzám nem fog nyúlni!

2022. aug. 20. 08:17
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog az önérzet, főleg, ha ki is tartanak mellette.
2022. aug. 20. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!